Sauber are nevoie urgentă de bani, salvarea ar putea veni de la un constructor asiatic

de Daniel Popescu
Vineri, 12.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber are nevoie de 30 de milioane de dolari pentru a încheia sezonul 2013, iar salvarea ar putea veni din partea unui constructor auto din Asia, potrivit presei internaţionale.

Esential 30 de milioane de dolari este suma de care are nevoie Sauber pentru a incheia sezonul 2013
1 milion de dolari este datorita acumulata de Sauber la furnizorii de componente
Presa elveţiană a dezvăluit vineri noi informaţii cu privire la situaţia financiară dificilă prin care trece Sauber. Potrivit publicaţiei locale Tages-Anzeiger, echipa elveţiană are nevoie urgentă de fonduri de 30 de milioane de dolari doar pentru a putea termina sezonul 2013.

Aparent, salvarea ar putea veni din partea unui constructor auto asiatic care şi-ar fi manifestat interesul să investească la echipă, însă sursa citată nu a dezvăluit care este numele acestuia.

Între timp, furnizorii de componente ai celor de la Sauber au început să depună plângeri din cauza întârzierilor de plată estimate la 1 milion de dolari. Aflat într-o situaţie delicată, fondatorul Peter Sauber a încercat să calmeze spiritele.

"Suntem în contact cu furnizorii noştri şi depunem toate eforturile pentru a ieşi din această situaţie cât mai repede posibil", a declarat elveţianul.

Anterior, presa internaţională a speculat că Sauber negociază semnarea unui contract de sponsorizare cu miliardarul rus Boris Rotenberg, însă pe listă se afla şi numele conaţionalul său Roman Abramovich, care deţine clubul de fotbal Chelsea.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru