Un miliardar rus ar putea sponsoriza Sauber

de Daniel Popescu
Duminica, 07.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Miliardarul rus Boris Rotenberg ar putea sponsoriza Sauber pentru a evita colapsul financiar al echipei, potrivit presei germane.

În curând voi anunţa un nou sponsor.

Monisha Kaltenborn
Sefa Sauber
Sauber a confirmat la sfârşitul acestei săptămâni că traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, care a dus inclusiv la plecarea designerului şef Matt Morris.

Echipa caută salvarea în semnarea unui contract important de sponsorizare, iar publicaţiile germane Bild şi SpeedWeek susţin că miliardarul rus Boris Rotenberg şi-a manifestat interesul pentru a salva echipa de la faliment.

Urmareste Automarket
Monisha Kaltenborn, şefa echipei elveţiene, nu a confirmat identitatea acestuia, însă a admis că urmează să semneze un contract de sponsorizare. "În curând voi anunţa un nou sponsor", s-a limitat ea să precizeze.

Rotenberg este un om de afaceri care deţine, printre altele, jumătate din acţiunile băncii ruse SMP.

O implicare a acestuia la Sauber ar putea aduce numeroase schimbări în linia de piloţi, inclusiv revenirea lui Vitaly Petrov în Formula 1. În plus, sursele citate afirmă că al doilea pilot ar putea fi Jules Bianchi sau chiar Felipe Massa, în cazul în care brazilianul nu va rămâne la Ferrari în 2014.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru