Hulkenberg: "Sauber este într-o situaţie financiară dificilă"

de Daniel Popescu
Joi, 04.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg a confirmat că Sauber traversează o perioadă financiară dificilă, însă speră ca echipa să rezolve aceste probleme.

Cred că este o situaţie dificilă, aşa cum a spus şi Kaltenborn în cursul zilei de miercuri. Cred că ea lucrează împreună cu managerii la găsirea unei soluţii.

Nico Hulkenberg
Pilot Sauber
Presa internaţională a speculat în ultimele săptămâni că Sauber are probleme de natură financiară, întrucât nu şi-a plătit facturile la timp şi a renunţat la dezvoltarea monopostului din acest sezon.

În plus, situaţia a fost agravată de faptul că designerul şef Matt Morris a părăsit recent echipa pentru a se alătura celor de la McLaren.

Nico Hulkenberg, unul dintre piloţii echipei, a recunoscut că echipa traversează o perioadă dificilă, însă speră ca şefa Monisha Kaltenborn să remedieze situaţia cât mai curând.

"Cred că este o situaţie dificilă, aşa cum a spus şi Kaltenborn în cursul zilei de miercuri. Cred că ea lucrează împreună cu managerii la găsirea unei soluţii şi încearcă să iasă din această situaţie pentru ca lucrurile să decurgă bine.

M-a asigurat că lucrează din greu la asta şi în acest moment nu pot spune mai mult de atât", a declarat germanul.

Sauber se află în proprietatea fondatorului Peter Sauber, care deţine 67% din acţiuni, în timp ce Kaltenborn deţine restul de 33%. După retragerea celor de la BMW din Formula 1, echipa nu a reuşit să atragă niciun sponsor major.

Via F1Fanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru