Renault confirmă negocierile cu Raikkonen pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.11.2011
Eric Boullier a confirmat că Renault negociază semnarea unui contract cu Kimi Raikkonen că înlocuitor pentru Robert Kubica în 2012, însă Romain Grosjean rămâne prima opţiune.

Kimi Raikkonen a fost creditat cu mari şanse să semneze un contract cu Williams pentru 2012, presa internaţională speculând că înţelegerea a fost deja semnată.

Cu toate acestea, Renault a făcut o dezvăluire spectaculoasă şi a confirmat prin şeful Eric Boullier că se află la rândul ei în contact cu fostul campion mondial pentru a-l înlocui pe accidentatul Robert Kubica.

Întrebat de site-ul oficial al Formulei 1 ce părere are despre Raikkonen, Boullier a replicat: "Ce-i cu el? Da, a existat un contact. Priviţi acest apel (n.r - Boullier arată telefonul reporterului), acest apel a fost de la managerul lui", a precizat el.

Raikkonen şi Boullier au fost într-un schimb dur de replici în urmă cu un an, când cele două părţi au negociat de asemenea un contract pentru sezonul 2011.

Anterior, presa i-a nominalizat pe Romain Grosjean şi Bruno Senna ca potenţiali înlocuitori pentru Kubica, însă Boullier a admis că Grosjean a devenit acum favorit în faţa brazilianului, după ce a cucerit titlul în GP2. "Grosjean face parte din plan.

Am dori să-l avem în maşină dacă Kubica nu poate reveni. Când concurează în zilele de vineri demonstrează că poate obţine rezultate şi oferă un feedback bun. Este evident că este talentat şi toată lumea este convinsă de asta. Dacă Kubica nu revine, cu siguranţă el este în vârful listei", a mai precizat el.

Via | Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru