Toro Rosso are cel puţin patru variante pentru înlocuirea lui Kvyat

de Daniel Popescu
Luni, 13.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso susţine că are de ales între cel puţin patru piloţi pentru a decide înlocuitorul lui Daniil Kvyat, care va fi promovat la Red Bull Racing în sezonul următor.

Esential 4 este numarul pilotilor nominalizati de Toro Rosso pentru locul disponibil in 2015
Plecarea lui Sebastian Vettel de la Red Bull Racing şi promovarea lui Daniil Kvyat drept înlocuitorul său îi determină pe cei de la Toro Rosso să caute un nou coechipier pentru debutantul Max Verstappen.

Iniţial, presa internaţională a relatat că principalul favorit pentru acest post este Carlos Sainz Jr, cel care în primă fază a pierdut lupta cu Versptappen pentru un loc în cadrul echipei. Şeful Franz Tost nu a exclus însă varianta de a-l păstra pe Jean-Eric Vergne sau de a aduce un alt pilot din cadrul programului Red Bull Junior.

"Sunt şi alţi piloţi. Îl avem pe Vergne, care este un pilot experimentat, îl avem pe Sainz Jr, care în prezent este lider în Formula Renault 3.5, iar apoi îi avem şi pe Pierre Gasly şi Alex Lynn. Din fericire, Red Bull are mulţi piloţi foarte rapizi şi talentaţi, iar în următoarele săptămâni vom decide cine va obţine acest loc", a declarat el.

Pierre Gasly este un francez de numai 18 ani care concurează în prezent în Formula Renault 3.5, competiţie în care ocupă locul trei în clasamentul general.

În schimb, Lynn este la un pas să devină campion în competiţia GP3, aceeaşi în care concurează şi pilotul roman Robert Vişoiu.

Via SkySports

Comentarii (3)

  • energizante, maşini, campioni mondiali, piloţi tineri...oare ce mai urmează????
    5 4
  • FEMEI, fara femei e 0
    9 2
  • sa-l ia pe ALONTZO ... e un batranel respectabil , dublu campion si sofer al bancii Santander ! ce si-ar putea dori mai mult o echipa ca asta ???
    9 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru