Vești pozitive despre starea lui Michael Schumacher: "Există semne încurajatoare legate de condiția sa"

de Mircea Meşter
Vineri, 04.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn, omul care a condus echipele cu care Michael Schumacher a câștigat cele 7 titluri ale sale, ne dă speranțe că "într-o bună zi, Michael să se recupereze după accidentul teribil pe care l-a suferit".

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher după accidentul pe care septuplul campion mondial de Formula 1 l-a suferit la schi acum trei ani este o necunoscută pentru oricine se află în afara familiei și a cercului său restrâns de prieteni.

Aflat sub tratament la reședința sa din Elveția, germanul nu a apărut public nici măcar cu declarații în ultimele 36 de luni, lucru care a dus le dezvoltarea unei zvonistici bogate prin informații care au fost în unele cazuri contrazise de Sabine Kehm, managerul fostului pilot de Formula 1.

"Există semne încurajatoare"

În aceste condiții, informațiile venite astăzi dinspre Ross Brawn, unul dintre apropiații germanului de pe vremea în care acesta activa în campionatul mondial, reprezintă vești excelente pentru fanii lui Michael Schumacher și pentru toți cei care au urmărit cursele fostului pilot german.

"Există semne încurajatoare și ne rugăm în fiecare zi să vedem din ce în ce mai multe. E greu pentru mine să spun foarte multe, pentru că respect dorințele de discreție ale familiei.

Tot ce pot să spun este că se fac o mulțime de speculații legate de condiția lui Michael. Cele mai multe dintre acestea sunt eronate. Ne rugăm și sperăm în fiecare zi să continuăm să observăm progrese și ca într-o bună zi să-l vedem din nou pe Michael așa cum îl știm și recuperat după accidentul teribil pe care l-a suferit", a declarat Ross Brawn, citat de Reuters.

Ross Brawn este unul dintre personajele-cheie implicate în toate cele șapte titluri câștigate de Schumacher în Formula 1, fiind director tehnic sau șef al echipei la Benetton, Ferrari și Mercedes, echipele la care pilotul german a activat în cariera sa.

Comentarii (7)

  • bucurie
    Zeul F1
    10 11
  • fan formula1
    Doamne ajuta!
    34 1
  • Mircea
    Daca "zeul" nu ar fi avut o masina pe masura ... ma gandesc la alt "zeu" respectiv Alonso care ... oricum, sanatate lui Schumi !!!
    23 14
  • Sanatate campionule, sa te vedem din nou in picioare. Esti un om puternic si ai multa vointa, vei reusi!
    22 1
  • MIRCEA RETARD
    Ba mircea...MS a cistigat primul campionat cu cea mai slaba masina-boule-nu te mai uita la F1 ca te uiti degeaba
    13 18
  • Traiasca Jean Todt, care l-a facut campion de cateva ori si motoristul Mercedes care i-a crapat masina lui Hakkinen in 2001 in Spania in utimul tur ...
    12 6
  • Valimanelistu
    daca s-ar ridica Schumi sa vada unde se afla echipa lui draga ar sucomba de tot.
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru