Whitmarsh, noul sef de echipa la McLaren!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.01.2009
Ron Dennis a anuntat vineri ca renunta la functia de sef al echipei McLaren, rolul sau urmand sa fie preluat de Martin Whitmarsh.

Lansarea noului monopost MP4-24 coincide cu o schimbare majora in structura de conducere a celor de la McLaren Mercedes.

Ron Dennis a confirmat speculatiile de la finalul anului trecut, anuntand ca se va retrage din functia de sef al echipei. Britanicul a dezvaluit ca intentioneaza sa ii ofere acest post actualului CEO-ul al McLaren, Martin Whitmarsh, incepand din 1 martie 2009.

Pe de alta parte, Dennis va deveni presedintele executiv al McLaren Group, urmand sa se axeze in principal pe activitati ce nu tin de natura Formulei 1.

"Este momentul potrivit ca Martin Whitmarsh sa preia McLaren ca sef al echipei. El va adopta aceasta responsabilitate incepand din 1 martie. Voi veni in continuare la curse, dar nu la toate, pentru ca sunt pasionat", a declarat Dennis.

"Vreau sa muncesc mai mult si sa am responsabilitati mai mari in cadrul grupului. Voi fi presedinte executiv. Trebuie sa spun ca este 100% decizia mea. Este ceea ce vreau sa fac, dar intentionez sa muncesc mai mult. Nu priviti asta ca un fel de retragere, vreau sa muncesc mai mult in alte zone si sunt intrerupt de planurile din jurul curselor.

Este un job de care Martin Whitmarsh se va bucura. Este un job pe care l-am impratit pe parcursul anilor, dar va fi decizia lui de a influenta lucrurile pe circuite".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru