Dennis

Joi, 25 Octombrie 2012 | Formula 1

Hamilton: "Sunt foarte trist că nu am câştigat încă un titlu cu McLaren"

Lewis Hamilton şi-a exprimat dezamăgirea că nu a reuşit să câştige un al doilea titlu mondial cu McLaren înainte de a părăsi echipa la finalul acestui sezon.
Luni, 11 Iunie 2012 | Formula 1

McLaren sugerează că vrea să-i ofere mai puţini bani lui Hamilton pentru 2013

Ron Dennis a dezvăluit că McLaren îi va propune un salariu mai mic lui Lewis Hamilton pentru sezonul 2013, element care l-ar putea determina pe britanic să părăsească echipa.
Marti, 01 Martie 2011 | Formula 1

Alonso nu comentează acuzaţiile de sabotaj la adresa lui Hamilton

Fernando Alonso a refuzat să comenteze informaţiile potrivit cărora a încercat să-i saboteze monopostul lui Lewis Hamilton în perioada în care concura pentru McLaren.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Formula 1

McLaren: “Mercedes a vrut sa preia controlul echipei”

Ron Dennis sustine ca a initiat despartirea de Mercedes dupa ce constructorul german a insistat sa preia controlul asupra echipei McLaren.
Luni, 04 Ianuarie 2010 | Formula 1

Dennis: "Scandalul de spionaj a fost o indiscretie minora"

Ron Dennis sustine ca adevarul despre scandalul de spionaj din 2007 in care a fost implicata McLaren va iesi la iveala in viitor.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Formula 1

Button, desemnat cel mai bun pilot al anului

Jenson Button a castigat trofeul pentru cel mai bun pilot din sporturile cu motor in anul 2009 din partea prestigioasei publicatii Autosport.
Joi, 30 Aprilie 2009 | F1 Short

Mosley: "Mincinosii au plecat de la McLaren"

Mosley Mosley sustine ca oficialii McLaren care au indus in eroare comisarii de cursa de la Marele Premiu al Australiei au parasit echipa, facand aluzie la retragerea lui Ron Dennis.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | Formula 1

Hamilton: "Am facut cativa pasi mici inainte"

Lewis Hamilton crede ca McLaren a inregistrat progrese minore in antrenamentele de vineri de la Shanghai si spune ca nu este interesat de scandalurile din afara pistei.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | F1 Short

Dennis: "Hamilton va lupta pentru titluri cu McLaren"

Ron Dennis este convins ca Lewis Hamilton va avea ocazia sa cucereasca titlul mondial pentru McLaren in urmatorii ani, desi admite ca acest lucru este dificil de realizat in 2009.
Joi, 16 Aprilie 2009 | F1 Short

Dennis: "Scandalul din Australia nu are legatura cu demisia"

Ron Dennis sustine demisia din cadrul echipei de F1 nu are nicio legatura cu scandalul in care a fost implicata McLaren in Marele Premiu al Australiei, idee intarita si de seful Martin Whitmarsh.
Joi, 16 Aprilie 2009 | F1 TOP

Ron Dennis a demisionat de la McLaren F1

Ron Dennis a confirmat joi ca renunta la toate functiile detinute in cadrul echipei de Formula 1 McLaren, urmand sa se concentreze exclusiv pe divizia de masini de strada.
Joi, 16 Aprilie 2009 | Formula 1

Ron Dennis ar putea parasi McLaren F1

Ron Dennis isi va anunta joi demisia din cadrul diviziei de Formula 1 a grupului McLaren, potrivt informatiilor dezvaluite de publicatia britanica Autosport.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Martie 2009 | F1 Short

Kovalainen: "Am sanse sa castig titlul mondial"

Heikki Kovalainen sustine ca are sanse sa lupte pentru titlul mondial in 2009 si il lauda pe Hamilton pentru performantele realizate anul trecut.
Marti, 24 Martie 2009 | Formula 1

McLaren si Renault au vrut sa boicoteze MP al Australiei

Bernie Ecclestone a dezvaluit ca McLaren, Renault au amenintat ca echipele vor boicota Marele Premiu al Australiei pentru ca nu si-au primit sumele de bani pentru semnarea Acordului Concorde.
Joi, 19 Martie 2009 | F1 Short

Dennis: "McLaren are nevoie de piloti de teste"

Desi testele din timpul sezonului au fost interzise, Ron Dennis sustine ca McLaren are nevoie de Pedro de la Rosa si Gary Paffett pentru munca in simulatorul echipei.
Marti, 17 Martie 2009 | F1 Short

McLaren ramane fara unul dintre cei mai vechi membri

Dupa o cariera de 46 de ani inceputa alaturi de fondatorul Bruce McLaren, Tyler Alexander si-a anuntat retragerea din functia de manager de proiecte speciale al echipei McLaren.
Miercuri, 11 Martie 2009 | Formula 1

McLaren: "Vom lupta pentru titlu in 2009"

Ron Dennis sustine ca McLaren va fi capabila sa lupte pentru titlul mondial in acest sezon, in ciuda rezultatelor modeste inregistrate in testele din aceasta iarna.
Luni, 16 Februarie 2009 | Formula 1

Dennis: "F1 este atractiva pentru sponsori"

Ron Dennis sustine ca Formula 1 este in continuare atractiva pentru sponsori, in ciuda faptului ca ING si-a anuntat retragerea din sport incepand din 2010.
Miercuri, 11 Februarie 2009 | Formula 1

Dennis a primit trofeul Palme D'Or din partea FIA

Ron Dennis a fost recompensat marti cu premiul Palme D'Or oferit de FIA, in cadrul unei ceremonii la care a asistat si Lewis Hamilton.
Joi, 05 Februarie 2009 | Formula 1

Dennis: "Raikkonen este un pilot grozav"

Kimi Raikkonen este mai motivat ca niciodata si va fi unul dintre candidatii la titlul mondial in 2009, potrivit declaratiilor sefului McLaren, Ron Dennis.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Force India, Hamilton, FIA, Button, teste, Raikkonen, Brawn GP
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru