Ron Dennis ar putea parasi McLaren F1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 16.04.2009
Ron Dennis isi va anunta joi demisia din cadrul diviziei de Formula 1 a grupului McLaren, potrivt informatiilor dezvaluite de publicatia britanica Autosport.

Dennis i-a cedat functia de sef al echipei de Formula 1 lui Martin Whitmarsh la 1 martie 2009, insa a ramas o prezenta importanta in paddock-ul echipei britanice la inceputul acestui sezon.

Totusi, noul sezon a debutat cu mai multe scandaluri in cadrul McLaren, cel mai rasunator fiind cel in urma caruia Lewis Hamilton a fost descalificat din Marele Premiu al Australiei.

In contextul in care echipa risca sanctiuni disciplinare severe la finalul acestei luni dupa ce FIA a descoperit ca Hamilton si fostul director sportiv Dave Ryan au mintit in fata comisarilor de cursa de la Melbourne, Dennis va organiza joi o conferinta de presa la sediul echipei de la Woking. Desi agenda de lucru nu este confirmata oficial, publicatia Autosport sustine ca este foarte posibil ca Dennis sa isi anunte retragerea totala din cadrul echipei de Formula 1.

In acest sens, britanicul se va concentra exclusiv pe proiectul McLaren destinat masinilor de strada, urmand sa ii lase mana libera lui Whitmarsh la conducerea echipei.

In prezent, Dennis detine functia de presedinte al McLaren Group.

Via | Autosport

Taguri: Dennis, McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru