Dennis: "F1 este atractiva pentru sponsori"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.02.2009
Ron Dennis sustine ca Formula 1 este in continuare atractiva pentru sponsori, in ciuda faptului ca ING si-a anuntat retragerea din sport incepand din 2010.

Banca olandeza ING si-a anuntat luni retragerea din Formula 1 incepand din sezonul 2010, fapt ce afecteaza in primul rand echipa Renault.

Cu toate acestea, Ron Dennis, seful echipei McLaren, considera ca Formula 1 reprezinta inca un adevarat pol de atractie pentru sponsori si nu crede ca gestul olandezilor va fi urmat si de alte companii.

"Nu ar fi potrivit pentru mine sa comentez specific decizia celor de la ING, dar pot sa observ ca este un caz special, pentru ca ING a avut recent de infruntat anumite provocari", a declarat britanicul pentru publicatia Autosport. "Totusi, vreau sa profit de aceasta oportunitate pentru a spune ca Formula 1 ramana extrem de atractiva pentru sponsori, pentru ca ofera castiguri importante pentru companiile implicate. Lucrand sub umbrela FOTA, echipele din Formula 1 intentioneaza sa faca totul pentru a trece impreuna peste aceasta perioada de declin economic, oferind castiguri optime partenerilor si sponsorilor nostri".

Retragerea ING din Formula 1 are la baza pierderile de 1 miliard de euro inregistrate pe parcursul anului 2008.

Taguri: Dennis

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru