Dennis: "Scandalul de spionaj a fost o indiscretie minora"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 04.01.2010
Ron Dennis sustine ca adevarul despre scandalul de spionaj din 2007 in care a fost implicata McLaren va iesi la iveala in viitor.

McLaren Mercedes a fost exclusa din campionatul constructorilor in sezonul 2007, dupa ce FIA a descoperit ca Mike Coughlan, la vremea respectiva designerul sef al echipei, a detinut un dosar de 780 de pagini despre monopostul Scuderiei Ferrari.

Chiar daca dovezile in acest caz au fost suficient de clare pentru a pedepsi exemplar echipa britanica, Ron Dennis sustine ca echipa pe care a condus-o pana in 2009 a fost judecata gresit. Britanicul este increzator insa ca adevarul va iesi in cele din urma la iveala in acest caz.

"Scandalul de spionaj a fost o indiscretie minora a unor membri juniori ai organizatiei care a fost amplificata intr-o mare problema. Lucrurile nu s-au intamplat asa cum au fost portretizate. Ca intotdeauna, odata cu trecerea timpului, adevarul va iesi la lumina", a declarat Dennis in cadrul unui interviu acordat publicatiei Esquire.

Fostul sef al echipei McLaren crede ca decizia FIA a fost luata doar din cauza determinarii cu care acesta a luptat pentru valorile Formulei 1 si ale echipei sale.

"Nu-mi place cand oamenii strica reputatia acestei companii pentru motive care isi au radacinile in probleme legate de determinarea cu care am luptat pentru ceea ce am crezut ca este bine pentru Formula 1 si pentru McLaren.

Uneori este un pret pe care nu vrei sa il platesti, dar asa se intampla", a mai precizat oficialul britanic, care in prezent gestioneaza destinele diviziei de masini de strada a celor de la McLaren..

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru