Hamilton: "Am facut cativa pasi mici inainte"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.04.2009
Lewis Hamilton crede ca McLaren a inregistrat progrese minore in antrenamentele de vineri de la Shanghai si spune ca nu este interesat de scandalurile din afara pistei.

McLaren a introdus la Shanghai un prim update intermediar pentru deflector, in speranta ca echipa va reusi sa isi imbunatateasca performantele fata de primele doua curse ale anului.

Lewis Hamilton a stabilit dimineata cel mai bun timp in prima sesiune de antrenamente, insa dupa-amiaza pilotul englez a coborat pana pe locul 13. Campionul mondial considera ca echipa a inregistrat progrese, insa admite ca amploarea acestora nu este foarte ridicata.

"Am facut cativa pasi inainte, iar echipa a lucrat foarte mult in fabrica. Dar mai este mult pana departe. Cred ca am inceput prima noastra cursa si continuam numaratoarea de acolo. Nu consider ca exista un nou inceput sau ceva de genul asta. Lucram constant sa imbunatatim masina, dar avem nevoie de timp. Astazi am remarcat un mic pas inainte, dar mai avem mult de facut", a declarat Hamilton reporterilor prezenti la Shanghai.

Incepand de joi, Ron Dennis a renuntat la orice functie detinuta in cadrul echipei McLaren, urmand sa se concentreze exclusiv pe divizia de masini de strada a companiei.

Hamilton a marturisit ca a fost surprins de decizia pe care a luat-o fostul sau sef si sustine ca nu cunoaste motivele care au dus la aceasta hotarare.

"Nu am fost dezamagit. Am fost surprins, dar nu am auzit nimic despre asta. Am fost la fel de surprins ca oricine altcineva din cadrul echipei. Ron m-a sprijinit enorm in viata si joaca inca un rol important in viata mea. Indiferent daca este sau nu in cadrul echipei, cred ca voi (n.r - jurnalistii) ati scris despre asta de ani de zile. Nu stiu de ce a ales sa faca asta acum", a mai precizat Hamilton.

Via | Autosport

Comentarii (6)

  • NeoGalaxy
    @admini
    Stiti ceva de declaratia asta data de Lewis?

    http://www2.tvr.ro/f1/

    Lewis Hamilton a intenţionat să lase baltă Marele Circ
    0 0
  • ctlnmihai
    @Neo
    O confirm eu.intr-adevar declaratia lui norbert haug a aparut acum 7-8 zile inplanetf1.com
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Ctlnmihai
    Este o declaratie interesanta. Deci Ron l-a pus sa minta. Spune-mi ce intelegi tu din declaratiile astea?
    0 0
  • ctlnmihai
    @NeoGalaxy
    In interviu nu scrie decat de faptul k Hamilton a a avut intentia sa abandoneze F1 insa dupa o discutie cu Haug s-a razgandit.eu am citit interviul si numele lui Ron Dennis nici n-a aparut in acel interviul.chestia k ron dennis l-ar fi pus sa minta e pusa aiurea pe site-ul Tvr 1.Intr-adevar au fost speculatii pe tema respectiva (k ron Dennis l-ar fi sfatuit ) dar nimic confirmat pana acum.Oricum daca stirea ar fi fost confirmata iti dai seama k ar fi aparut in mass media internationala
    0 0
  • NeoGalaxy
    @ctlnmihai
    De asta mi s-a parut ciudat ca apare pe un site de 0 bani, care nici macar nu are scrise mai mult de 3 curse :) Plus ca diferite sectiuni sunt inca in lucru si probabil vor fi terminate... in 2050 :) Oricum personal... rar am mai vazut o asemenea tampenie de prezentare, exact la acelasi nivel ca si "excelentele" comentarii are celor de la TVR.
    0 0
  • ctlnmihai
    @neo
    Daca stirile care apar pe site sunt culese de catre cei 2 comentatori ai TVr 1..no comment
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru