Dennis: "Raikkonen este un pilot grozav"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.02.2009
Kimi Raikkonen este mai motivat ca niciodata si va fi unul dintre candidatii la titlul mondial in 2009, potrivit declaratiilor sefului McLaren, Ron Dennis.

Raikkonen a avut un sezon dificil in 2008, finlandezul trecandu-si in cont numai doua victorii pe parcursul unui an in care a fost dominat de coechipierul sau, Felipe Massa.

Presa de specialitate a speculat ca forma slba a pilotului Scuderiei are drept cauza principala lipsa de motivatie dupa titlul cucerit in 2007.

Cu toate acestea, seful echipei McLaren, Ron Dennis, crede ca finlandezul are capacitatea de a reveni in cea mai buna forma si il crediteaza cu sanse reale la titlul mondial. "In ciuda celor afirmate de detractorii sai, Raikkonen este intotdeauna motivat. Da, este foarte rapid si este un pilot grozva, in cel mai autentic mod tipic finlandezilor. Va fi rapid in 2009 si, prin urmare, va fi un competitor de temut", a declarat Dennis pentru publicatia britanica F1 Racing.

Dennis si Raikkonen au colaborat la McLaren Mercedes timp de 5 sezoane, intre 2002-2006, insa finlandezul nu a reusit sa castige niciun titlu pentru echipa anglo-germana.

Referindu-se la lupta din clasamentul constructorilor in sezonul care va incepe in luna martie, oficialul britanic estimeaza ca, pe langa lupta clasica dintre Ferrari si McLaren, va exista cel putin o echipa care va reusi sa produca surpriza datorita noilor schimbari de regulament.

"Exista cu siguranta cateva echipe bine-finantate care ar trebui sa fie capabile sa obtina performante majore. Este foarte posibil ca Renault si BMW sa fie doua dintre ele, dar va fi si o echipa surpriza. Nu sunt sigur cine va fi, dar va fi o surpriza".

Comentarii (1)

  • pai...
    ...asta (cam) asa e - un pilot grozav, nu "grozva"! Nu, michelle?! ;o)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru