Aston Martin, scos la vânzare?

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 11.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marca britanică Aston Martin își caută un nou proprietar, spun mai multe surse din industria auto. Aston Martin se află în proprietatea unui consorțiu din Kuwait, dar se pare că este de vânzare.

Dacă acum câteva luni apăruseră zvonuri că Aston Martin va colabora cu Lotus, astăzi industria auto vorbește despre o posibilă vânzare a mărcii Aston Martin. Aston a fost în proprietatea grupului Ford aceștia vânzând apoi marca  în 2007 unui fond de investiții din Kuwait. Se pare însă că nici investitorii din Orientul Mijlociu nu o mai duc atât de bine și actualii acționari majoritari ai mărcii britanice caută un nou proprietar.

Se pare că principalul candidat ar fi grupul indian Mahindra & Mahindra, dar ar exista discuții cu alte mari nume din industria auto. Chiar japonezii de la Toyota ar fi interesați să cumpere o parte din acțiunile Aston Martin. Fondul de investiții din Kuwait cere 800 milioane dolari pentru pachetul majoritar de acțiuni pe care îl deține.

Via Autoblog

Comentarii (9)

  • Sensational! Ar fi fost frumos sa intre la licitatie si Dan Diaconescu Direct...
    38 1
  • e un pont bun pentru el :))))
    19 1
  • DD A SPUS CA VA MERGE PRIN CENTRUL LONDREI CU SACI DE BANI SA LE ARATE CA ARE PUTERE FINANCIARA SA CUMPERE ASTON MARTIN,SI VA PLATI SALARIILE CELOR DE LA FABRICA.....A MAI AFIRMAT CA VA CUMPARA SI BIG BEN-UL,DEJA EL AVAND O INTALNIRE SECRETA CU REGINA MARII BRITANII IN SECRET IAR REGINA FIIND CONSTRANSA DE IMPREJURARI A FOST DE ACORD SA VANDA BIG BEN-UL DOMNULUI DD...
    24 2
  • antony
    nu ar strica sa se duca tot la Chinezi sau la Indieni aceasta marca
    2 2
  • Mi se pare cam mult....bine e totusi un nume greu in industria auto. Dar parca un 500 de milioane era mai corect.
    ps. Sa il cumpere Patriciu ca are cu ce...
    4 2
  • Mafia, vezi ca si Toyota par interesati de el
    1 0
  • iAston
    Ar putea sa ii cumpere Apple , sa aibe si masini exclusiviste.
    7 3
  • Imediat intra VAG pe fir :))
    6 1
  • Nu degeaba a vandut-o ford ... cred ca asa o sa se intample si cu volvo (ori vor muta productia in asia ..ori vor da faliment din pacate)
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru