Audi PB 18 e-tron ar putea sta la baza unui viitor supercar electric: conceptul german debutează în 23 august în SUA

de Cornel Șocariciu
Luni, 06.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La finalul lunii august, Audi va prezenta conceptul PB 18 e-tron. Conform primelor informații, viitorul prototip nu va rămâne la stadiul de exercițiu de design, ci va sta la baza unui viitor supercar electric. Voci apropiate companiei indică un nou R8 e-tron.

Audi va participa la ediția din acest an a Consursului de Eleganță de la Pebble Beach din Statele Unite cu un nou concept electric. Acesta va purta numele sugestiv Audi PB 18 e-tron, după inițialele Pebble Beach și anul de lansare.

Conform primelor informații, PB 18 e-tron nu va fi doar un simplu exercițiu de design. Prototipul pregătit de nemți ar urma să stea la baza unui viitor supercar electric, iar voci apropiate companiei fac referire la un posibil R8 e-tron.

Pentru moment, reprezentanții Audi nu au oferit foarte multe informații despre conceptul pe care îl vor aduce în SUA. Nemții spun că prototipul integrează o serie de tehnologii derivate din cele utilizate de Audi pe vehiculele folosite în Campionatul Mondial de Anduranță.

Dar constructorul german mai are o surpriză pentru fanii vechiulelor electrice: SUV-ul Audi e-tron va debuta în cadrul unui eveniment special în 17 septembrie la San Francisco. În 2019, vom vedea versiunea de producție a lui e-tron Sportback Concept, iar în 2020 vom face cunoștință cu varianta de serie a lui e-tron Gran Turismo Concept.

Via | AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (1)

  • LEXMARK
    Dar masini, autoturisme de toata ziua in "carne si oase" nu abtibilde si postere stiti daca au ceva programat sa mai lanseze sau stau cuminti in speranta ca vor indupleca (a se citi mitui) autoritatile fiindca nu sunt capabili sa respecte noile norme WLTP?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru