Bentley va avea un nou designer șef: Stefan Sielaff, omul din spatele întregii game Audi

de Bogdan Mirică
Joi, 04.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a anunțat că actualul său designer Luc Donckerwolcke a părăsit compania. Locul lui va fi luat de Stefan Sielaff, omul care conduce departamentul de design interior al Grupului Volkswagen și fost designer șef la Audi.

Bentley se pregătește pentru una dintre cele mai importante perioade din istoria sa. Constructorul britanic va lansa primul său SUV și pregătește o serie de alte modele care să susțină povestea de succes.

În acest context, oficialii din Crewe se văd nevoiți să anunțe rapid numirea unui nou designer șef, după ce Luc Donckerwolcke, vechiul lider al departamentului de creație, a anunțat că părăsește brandul englez și Grupul Volkswagen, la numai trei ani de la numirea în funcție.

Locul lui Donckerwolcke va fi preluat de Stefan Sielaff începând cu data de 1 iulie 2015. Sielaff este în prezent directorul departamentului de design interior al Grupului Volkswagen, funcție pe care o va păstra și în continuare.

Esential 3 ani a condus Luc Donckerwolcke departamentul de design Bentley.
Cariera lui Sielaff în interiorul conglomeratului VAG începe cu 25 de ani în urmă, când a acceptat o slujbă în cadrul Audi.
Tot pentru Audi a devenit și director de design în 2006, fiind responsabil pentru un departament de 350 de oameni de creație, care au lucrat la toată gama și la toate conceptele Audi din ultimul deceniu.

via Bentley

Comentarii (5)

  • bun, acuma si bentley o sa arate a audi :)
    10 8
  • Daca va transforma ceea ce oferea Bentley cum a facut cu noul Q7, inclusiv celelalte modele noi... atunci o sa fie DEZASTRU !
    7 4
  • E clar....se duce pe apa sambetei si Bentley.
    Oricum cel mai reusit Bentley mi s-a parut Arnage facelift. Restu parca sunt de jucarie :))
    1 2
  • Interesant este ca indifferent daca se duce sau nu pe apa lu' sambata, nici unul dintre voi nu se va urcaintr-un Bentley vreodata.Da' pai sa mai si cumpere unul. Cum le stiti voi pe toate! Daca ati mai lasa ura la o parte, viata asta scurta, ar fi mai senina.Panaacum, este doar senila!
    1 1
  • Andrei
    De unde a-ti iesit precum melcii dupa ploaie, Bentley probabil e suprem in materie de confort, forta bruta, siguranta etc. de parca eu as fi condus multe Bentley-uri,dar am mai vazut cateva teste...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru