BMW M235i - imagini neoficiale cu vârful de gamă al viitorului Seria 2 Coupe

de Sebastian Toma
Marti, 22.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW nu a dezvăluit încă Seria 2, însă versiunea de performanţă a modelului a fost expusă în cadrul unui eveniment dedicat dealerilor. Gama Seria 3 - Coupe şi Cabrio - va fi lansată la primăvară.

BMW Seria 2 urmează să fie prezentat oficial pe 25 octombrie, cei de la BMW prezentând doar un teaser video care anunţă lansarea acestui model. Seria 2 reprezintă înlocuitorul versiunilor Coupe şi Cabriolet ale lui Seria 1 şi păstrează configuraţia cu tracţiune spate. Până la lansarea acestui model şi la publicarea primelor imagini oficiale, versiunea de performanţă a lui Seria 2 a fost deconspirată pe internet în urma publicării unor imagini capturate în cadrul unei prezentări dedicate dealerilor BMW. În lipsa unui M2, cea mai performantă versiune din gama Seria 2 face parte din gama M Performance.

Exemplarul prezentat dealerilor BMW este un M235i, respectiv cea mai performantă versiune a viitorului Seria 2. Acesta este echipat cu o motorizare de 3.0 litri, cu şase cilindri în linie şi tehnologie TwinPower Turbo. Unitatea N55B30 livrează 450 Nm între 1.300 şi 4.500 rpm, în timp ce puterea maximă este de 326 CP. Potrivit primelor informaţii, modelul va fi oferit atât în compania unei transmisii manuale, cât şi în compania unei transmisii automate cu opt trepte.

Urmareste Automarket
Viteza maximă a noului BMW M235i va fi limitată la 250 km/h, iar timpul 0-100 km/h este de 5.0 secunde.
Versiunea cu transmisie automată este ceva mai rapidă până la sută, fiind capabilă să realizeze sprintul în 4.8 secunde. În ceea ce priveşte dimensiunile modelului, M235i are o lungime de 4.454 milimetri, o lăţime de 1.774 milimetri şi o înălţime de 1.408 milimetri. Ampatamentul este de 2.690 milimetri, în timp ce masa modelului va fi de 1.455 kilograme pentru versiunea cu transmisie manuală şi 1.470 kilograme pentru transmisia automată.

Via BMWBlog | 2addicts 

Comentarii (10)

  • ovidiu
    @automarket- Gama Seria 2, nu?:)
    "Gama Seria 3 - Coupe şi Cabrio - va fi lansată la primăvară."
    12 0
  • bine ca au modificat farurile fata de seria1 ...
    14 0
  • Dacia Plant
    Mi se pare mie sau toata lumea isi diversifica gama astfel incat devin plictisitori ? Deja toate sunt la fel si au acelasi design. Si pentru ce este nevoie de atatea modele ?
    9 10
  • Seria 2 nu este decat varianta coupe a seriei 1, doar numele este nou, deci nu este un model in plus, modelele in plus sunt altele :).Era pacat sa nu ofere in continuare aceasta varianta de caroserie, partea frontala au "rezolvat-o", spatele nu mai are stopuri ce seamana cu cele de la Polo, cat despre multitudinea de modele, pe mine nu m-ar deranja sa apara doar astfel de modele, fara gramada de suv-uri de diferite categorii.
    12 3
  • @Dacia Plant
    Veziti de loganu tau tarane
    4 10
  • Dacia Plant
    @@Dacia Plant: Pentru cultura ta generala, am si alte 2 masini (sa nu crezi ca sunt pe BG sau valoreaza 1000euro) care nu au legatura cu Dacia sau Renault. Iar Loganul in afara de consumabile si ulei nu a vazut altceva si nu stie ce's alea piese de schimb spre deosebire de masina ta.
    Eu nu sunt fan la nici un brand auto, fiindca nu am gasit brandul perfect. Fiecare are si modele hidoase, deci nu ma pot declara fan al x sau y. Sunt doar realist si imi plac modele de la toate brandurile auto.
    9 0
  • @Dacia Plant
    Ca sa iti raspund la intrebarea..citez ,,ce este nevoie de atatea modele ?'', raspunsul este urmatorul: ADUC MULTI BANI !! Cu cat ai mai multe modele cu atat ai mai multi clienti pt. ca sunt destui care vor modele noi sau ceva mai mic sau mai mare.
    Ai dreptate cad spui ca nu poti fi fan al unei marci pt. ca fiecare are modele reusite dar si nereusite.
    @dan_grc
    Asa este. Si sigur o sa scoata si un sedan seria 2 care se va vinde si mai bine ca acest coupe.
    7 2
  • @DaciaPlant

    A fi fan o marca sau mai multe nu inseamna ca acele marci sunt perfecte, nu-i nimic daca nu esti fan al unei marci , dar nu pt ca n-ai gasit marca perfecta, asa ceva nu exista.
    9 1
  • Dacia Plant
    @Scorpionul.negru

    Stiu ca toate aceste miscari sunt facute pentru ,,much money". Nu ii mai intereseaza individualitatea (adica fiecare masina sa fie unica in felul ei).

    @Dan_grc

    Poate o sa existe o gama care ofera un numar mic de modele. Sau poate ca as putea fi dar n-am chef si nici nevoie de razboi cu cei ce ma inconjoara. Orice marca as prefera, mereu o sa fie un ,,gica contra" care o sa fie impotriva si va incerca mereu sa ne puna bete in roate. Asa ca prefer sa tin pentru mine marcile preferate si modelele preferate.
    4 1
  • @DaciaPlant

    Asta este altceva:).
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru