BMW X5 eDrive va primi o versiune de serie

de Sebastian Toma
Vineri, 27.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nemţii de la BMW lucrează la o versiune de serie a concepului X5 eDrive, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an.

Esential 3.8 litri la sută este consumul mediu declarat al lui BMW X5 eDrive Concept.
BMW va construi o versiune de serie a conceptului X5 eDrive prezentat la Frankfurt. Vestea vine de la australienii de la motoring.com.au, citând-ul pe Peter Wolf, şeful liniei de producţie de modele mari. Mai mult decât atât, pe lângă versiunea de serie a respectivului concept, BMW vrea să ofere o versiune hibridă plug-in a fiecărui model din gama sa, spune Wolf. Singura problemă la acest plan este legată de amplasarea acumulatorilor necesari sistemului hibrid, nu toate modelele din gamă având suficient spaţiu pentru a le monta fără a afecta interiorul.

Versiunea hibridă plug-in a lui X5 se mândreşte cu un consum mediu declarat de 3.8 litri la sută şi emisii CO2 mai mici de 90 de grame pe kilometru. Cei de la BMW spun că X5 eDrive este capabil să meargă până la 30 de kilometri în modul 100% electric şi să atingă o viteză de până la 120 km/h în modul cu zero emisii de carbon. În principal, modelul este destinat pieţei auto din Statele Unite ale Americii, dar ar putea să devină popular pe pieţele europene unde sunt favorizate automobilele cu emisii reduse de CO2.

Urmareste Automarket
"Nu putem să vă dăm detalii despre momentul în care va intra X5 eDrive în producţie, dar lucrăm deja la un prototip şi acesta este foarte avansat.
Pot să vă spun că nu va face parte din lansările pregătite pentru 2014"
, explică Peter Wolf, reprezentant BMW.

Via Motoring.com.au

Comentarii (2)

  • Marean Vanghelie
    Ma uit la masina asta si incep sa casc..Mai bn ma duc sa citesc niste almanahe, sa nu ma ia somnul pe persoana fizica.
    5 2
  • Jack Sully
    Un redactor al publicatiei AutoBild,dupa viziza la salonul de la Frankfurt,a declarat ca gaseste aceasta masina inutila....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru