Feedback

Bosch riscă o amendă în Germania pentru furnizarea celebrului soft din scandalul Dieselgate: procurorii au început procedurile împotriva producătorului

Publicat Luni, 11.02.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 2
Bosch riscă o amendă în Germania pentru furnizarea celebrului soft din scandalul Dieselgate: procurorii au început procedurile împotriva producătorului - Poza 1
Producătorul german Bosch riscă să primească o amendă pentru că a furnizat softul cu care Volkswagen a păcălit testele de emisii în celebrul scandal Dieselgate. Bosch susține că procurorii din Stuttgart au început deja procedurile împotriva sa.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a plătit circa 30 de miliarde de euro ca penalități pentru că a manipulat emisiile mașinilor sale diesel, în urma scandalului Dieselgate izbucnit în 2015.

Acum, și Bosch este aproape să primească o amendă pentru că a furnizat celebrul soft folosit de Volkswagen.

Producătorul german de componente susține că procurorii din Stuttgart au început deja procedurile prin care Bosch urmează să primească o amendă.

“Procedurile au legătură cu investigațiile împotriva angajaților Robert Bosch cu privire la presupusa utilizare a softului de manipulare a emisiilor diesel, a transmis Bosch.

Anul trecut, procurorii germani au amendat Volkswagen și Audi cu aproape două miliarde de euro pentru că au permis “punerea în circulație a mașinilor poluante”.

Via Automotive News


Comentarii (2)

  • Technik fürs Leben

    tehnica/tehnologie pentru viata
    8 0
  • Tehnologie germană pentru şmen ....


    Bleah
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru