Calul de dar nu se caută la dinți. Și totuși, jucătorii lui Leicester au decis să își vopsească BMW-urile i8 pentru a nu le mai confunda

de Bogdan Mirică
Duminica, 04.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O parte din jucătorii lui Leicester au decis să își vopsească exemplarele BMW i8 pe care le-au câștigat după adjudecarea campionatului. Toate erau albsatre și se nășteau confuzii.

Toată presa internațională a scris despre cadoul pe care l-au primit jucătorii echipei Leicester City, surprinzătoarea campioană a Angliei în sezonul trecut. Patronul echipei a cumpărat câte un BMW i8 pentru fiecare jucător al echipei de fotbal, fiecare mașină fiind vopsită în culoarea albastru, specifică echipamentului și logo-ului.

La început, jucătorii au fost entuziasmați, însă au realizat rapid că au o pooblemă. Cu atâtea BMW i8 vopsite în aceeași culoare, nu au mai putut să le diferențieze.

Motiv pentru care unii dintre jucători au decis să le personalizeze. Așa că au apelat la o companie specializată în tuning și au îmbrăcat supercarul german în folie de culori diferite.

Esential 19 exemplare BMW i8 a cumpărat patronul lui Leicester pentru jucătorii echipei.
Până acum, patru jucători și-au schimbat deja culoarea mașinii: Riyad Mahrez, Jeffrey Schlupp, Wes Morgan și Danny Simpson.
Jeffrey Schlupp, fotbalistul de numai 23 de ani al echipei engleze, a decis să aleagă o folie neagră mată, care transformă supercarul într-o apariție mult mai agresivă.

Pe viitor, și se așteaptă ca și alți jucători să își personalizeze mașinile.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru