Cel mai ieftin Bugatti Veyron din lume costă 191.000 de euro

de Sebastian Toma
Marti, 26.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O companie de asigurări vinde cel mai ieftin Veyron din lume la aproape 200.000 de euro. Din păcate pentru potenţialul client, maşina a fost catalogată drept daună totală în urma unui accident.

Esential 700.000 de euro este costul estimativ al reparaţiilor pentru modelul Veyron din imaginile alăturate.
Bugatti Veyron, capodopera inginerească a celor de la Volkswagen Group, este o maşină scumpă în toate privinţele, iar un anunţ de vânzare publicat de o companie de asigurări arată cât valoros este acest model chiar dacă este accidentat. Cei de la AXA au publicat anunţul de vânzare al unui Veyron accidentat pe o autostradă din Austria. Modelul a derapat pe o secţiune udă, rulând cu o viteză necunoscută, ca apoi să treacă de o balustradă de protecţie şi să ajungă într-o râpă. Reparaţiile sunt evaluate la aproximativ 700.000 de euro, aproape triplu faţă de preţul cerut pentru deschiderea licitaţiei de cei de la AXA.

O revizie pentru Bugatti Veyron costa cat un VW Polo nou

Vehiculul este vândut în cadrul unei licitaţii şi este localizat în Elveţia, iar peste 50 de persoane şi-au arătat interesul pentru cel mai ieftin Veyron din lume.

Anunţul de vânzare nu precizează dacă motorul a fost avariat în urma accidentului şi dacă hipercarul mai porneşte. Cei care au publicat anunţul de vânzare au specificat că motorizarea şi transmisia prezintă riscuri şi că licitaţia este în prezent o metodă de a determina valoarea reziduală a vehiculului. În urma acesteia, vehiculul ar putea să fie vândut celui care oferă cea mai mare sumă sau poate fi recuperat de proprietarul care l-a accidentat.

Bugatti se chinuie să vândă ultimele exemplare Veyron rămase pe stoc

În partea din dreapta sus a cadrului vedem grila celebră a modelelor Bugatti. În prim plan observăm exact ce nu vrea niciun proprietar de supercar sau chiar de maşină sport să vadă: noroi şi componente avariate.

Bugatti se pregăteşte să-şi ia adio de la Veyron: supercarul primeşte ultima sa ediţie specială, Veyron Ettore Bugatti

Urmareste Automarket
Primul accident cu Veyron din lume a avut loc în 2007 şi s-a derulat tot pe asfalt ud. La vremea respectivă, hipercarul de la Bugatti a fost accidentat de fratele proprietarului, la doar o săptămână de la momentul achiziţiei.
Exemplarul din imaginile alăturate nu este sigurul Veyron accidentat de pus la vânzare, dar este cel mai ieftin. Un alt excemplar, cel care a ajuns pe fundul unui lac după ce şoferul său a ignorat cu desăvârşire limita de viteză de pe segmentul de drum adiacent apei, era vândut pentru 1.5 milioane de dolari.

Via GTSpirit

Comentarii (4)

  • Suleyman Cunoscatoru
    Ce 700.000 ? Iese la polish :))
    7 0
  • il cumpar eu pentru piese:)
    4 0
  • La COCAlari nu pasa... mai cauta fier vechi prin gunoaie 2 ani si merge la licitatie. :)))
    5 0
  • RCA Auto pentru Veyron. Mi-e mila de proprietar :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru