Cel mai mare showroom Lamborghini a fost deschis în Dubai: are 3 etaje și 1.800 de metri pătrați

de Daniel Popescu
Vineri, 28.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a inaugurat în Dubai cel mai mare showroom al rețelei sale, care se întinde pe 3 etaje și are o suprafață de 1.800 de metri pătrați.

Lamborghini are planuri mari pentru următorii ani, când își propune să-și dubleze vânzările anuale, în special după introducerea pe piață a noului SUV Urus.

Producătorul italian începe deja să se pregătească intens pentru promovarea noului model, iar în acest sens are nevoie de spații mai mari pentru operațiunile dedicate marketingului. În acest sens, Lamborghini a anunțat inaugurarea unui nou showroom în Dubai, care cu această ocazie a devenit și cel mai mare showroom al producătorului.

Cel de-al 12-lea showroom Lamborghini din Orientul Mijlociu și Asia are o suprafață totală de 1.800 de metri pătrați și acoperă 3 etaje, însă include și un spațiu dedicat operațiunilor de gestionare a programărilor din service.

Potrivit unor informații oficiale dezvăluite anterior, Lamborghini Urus va fi singurul hibrid din gama italienilor și cel mai sportiv SUV din lume. Lansarea acestuia va avea loc în cursul anului 2018.

Via Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru