Celebrul artist Ludacris a primit un cadou emoționant: prima sa mașină a fost recondiționată pe ascuns

de Bogdan Mirică
Vineri, 06.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ludacris a primit un cadou special din partea Acura, divizia americană a celor de la Honda. Constructorul a recondiționat mașina artistului, produsă în anul 1993.

Deși majoritatea cântăreților americani de hip-hop preferă să impresioneze cu supercaruri de sute de mii de euro, eventual cromat sau aurite, există și excepții.

Chris Bridges, omul pe care industria muzicală îl cunoaște sub numele de Ludacris, a rămas extrem de atașat de prima sa mașină. Este oarecum de înțeles, având în vedere că toți proprietarii de Honda sau Acura păstrează o fidelitate mare pentru brandul japonez.

Prima mașină pe care a condus-o Ludacris a fost un Acura Legend, versiunea americană a modelului Legend. Desemnată de acesta drept mașina visurilor sale, exemplarul Legend produs în anul 1993 a trecut printr-un accident ușor de-a lungul celor 280.000 de mile parcurse, echivalentul a 450.000 de kilometri.

Esential 450.000 de kilometri a parcurs până acum mașina lui Ludacris.
1993 este anul în care a fost produsă mașina lui Ludacris.
Pentru a răsplăti fidelitatea clientului său atât de popular, Acura a decis să restaureze mașina artistului.
A fost nevoie de două luni și de câteva dotări suplimentare pentru ca ea să prindă viață din nou. Mașina a fost revopsită în culorile Warm Cashmere și Ice Pearl, a primit jante Rays de 18 inch și un set nou de frâne de performanță. Și suspensia a fost înlocuită cu una ceva mai coborâtă, furnizată de H&R.

Și pentru că vorbim despre mașina unui artist, Acura a pregătit un sistem de sunet impresionant, cu un subwoofer dublu, capabil să ofere o putere demnă de pretențiile muzicale ale lui Ludacris. Acesta a fost profund impresionat de mașină, prezentată în cadrul Salonului de tuning SEMA Las Vegas.

via carscoops

Comentarii (2)

  • Cand vad poza de mai sus, as alege oricand masina veche in defavoarea celei noi.
    Cea veche are personalitate, are acel ceva, interiorul mi se pare super.
    9 0
  • Cred ca in orezent este gresit sa spui ca Acura ar fi divizia americana a celor de la Honda... Este divizia de lux a producatorului japonez. Este adevarat ca la inceputul lansarii acestu brand, masini vandut sub sigla Honda au purtat si logo-ul Acura. Acum insa, Honda se vinde in America sub acest nume, iar Acura cred ca s-a evidentiat ca un brand diferit, mai ales ca nu se comercializeaza doar pe piata americana.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru