Chevrolet aduce versiunea de serie a noului Spark electric la Los Angeles

de Bogdan Mirică
Miercuri, 14.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a confirmat debutul noului Spark electric de serie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul va oferi un motor electric de 115 cai putere.

Chevrolet pregăteşte o surpriză la sfârşitul acestei luni, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Constructorul american va propune publicului versiunea electrică de serie a modelului Spark, un model cu o carieră destul de lungă şi pe piaţa din ţara noastră.

La salonul american însă, Chevrolet va prezenta un Spark electric ce va fi vândut doar unui grup restrâns de clienţi, într-un număr limitat de unităţi şi doar pe pieţele din SUA şi nordul Europei, acolo unde există cerere şi o minimă infrastructură pentru acest tip de vehicule.

Urmareste Automarket
Chevrolet a confirmat cu ceva timp în urmă că viitorul Spark electric va folosi resursele unui motor electric, capabil să livreze o putere totală de 115 cai.
Unitatea cu zero emisii va fi ţinută în viaţă de un set de baterii litiu-ion.

Alături de noul Spark EV, Chevrolet va expune la salonul nord-american şi o versiune îmbunătăţită a sistemului său multimedia MyLink. Acesta va permite o personalizare mai amplă şi o integrare perfectă a oricărui telefon inteligent.

via wcf

Comentarii (5)

  • Camicaze
    Frumos acest Matiz 3 electric.
    2 5
  • Puteti sa-l numiti cum vreti, dar cert este ca cu acest model, GM inchide gura carcotasilor care-l criticau cum ca nu este in stare sa creeze o masina 100% electrica. Ei bine, uite ca este si sunt sigur ca va veni la un pret foarte bun, mult mai bun decat Leaf si se va vinde excelent in State, in Europa (de Nord, cum bine zice in articol) poate mai putin, deoarece clientii europeni se dau mai greu pe electrice. Deocamdata.

    Si avand in vedere ca este foarte puternica pt o masina mica (115 CP) si centrul de greutate jos, datorita amplasarii in podea si la mijlocul celor 2 punti a pieselor grele, anticipez o masina foarte agila si placuta la condus. Mi-ar placea sa am una.
    13 2
  • @mntsn e na...
    Poate nu ai vazut: http://www.imdb.com/title/tt0489037/
    1 1
  • @cmg_george: Da, stiu povestea, dar ma refer la acuzele recente aduse GM, atunci cand au lansat Volt-ul, ca pas intermediar catre un electric 100%.
    2 0
  • pt. cine nu stie in ani 70 GM a creat prima masina 100% electrica din lume, un sedan compact mai mititel cam de dimensiunule unui clio simbol, dar a fost scoasa brutal de pe piata desi existam multi cumparatori
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru