Chevrolet Spark EV

Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Emisii zero la standul Chevrolet cu noul Spark electric

După ce a debutat în premieră mondială pe tărâm american, noul Chevrolet Spark electric ajunge și în Europa. Nu se putea găsi un moment mai important pentru debut decât Salonul de la Geneva.
Joi, 14 Februarie 2013 | Modele noi

Chevrolet Spark electric vine la Geneva în versiunea de serie

Chevrolet va aduce la Geneva versiunea de serie a lui Spark EV în premieră europeană. Aceasta dezvoltă 130 CP şi 540 Nm, iar americanii promit cea mai bună autonomie din segment.
Vineri, 16 Noiembrie 2012 | Modele noi

Chevrolet Spark electric - informaţii şi fotografii oficiale

Chevrolet a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Spark electric. Modelul de serie are 130 de cai putere şi urmează a fi dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 | Modele noi

Chevrolet aduce versiunea de serie a noului Spark electric la Los Angeles

Chevrolet a confirmat debutul noului Spark electric de serie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul va oferi un motor electric de 115 cai putere.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Modele noi

Chevrolet Spark EV, primul model 100% electric al mărcii americane

Chevrolet a anunţat oficial că anul 2013 va aduce primul model 100% electric în gama mărcii americane. Modelul va fi lansat doar pe pieţele pe care maşinile de acest tip au fost deja adoptate de clienţi.

Tag-uri similare

Chevrolet, General Motors, Chevrolet Spark, Chevrolet Spark electric, Chevrolet Spark EV, Chevrolet electric, Spark electric, Chevrolet Cruze EV, Chevrolet Sail EV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru