Concept Volkswagen pentru proiectul Vision Gran Turismo

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 04.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a răspuns provocării lansate de creatorii jocului Gran Turismo și a creat un concept car special pentru acest joc video. Iată prima imagine teaser cu acest concept car.

Kazunori Yamauchi, creatorul jocului video Gran Turismo a lansat o provocare pentru producătorii de automobile. Cum văd ei conceptul Gran Turismo, un automobil sport cu două portiere. Mercedes-Benz a fost prima companie a răspuns acestei provocări prezentând supercarul virtual AMG Vision Gran Turismo. 

Acum este rândul celor de la Volkswagen să prezinte un prim teaser al propriului concept pentru Gran Turismo. Imaginea publicată de Volkswagen ne prezintă cu coupe cu linii puternice inspirate parcă de modelul Scirocco. Din păcate, Volkswagen nu a dezvăluit mai multe despre acest concept-car virtual, dar îl vom putea admira cât de curând într-un viitor update al jocului Gran Turismo 6.

În ceea ce privește modelul Volkswagen Scirocco, acesta va primi cel mai probabil un facelift ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Viitoarea generație a coupe-ului Scirocco va sosi în 2017.

Via Le Blogauto

Comentarii (3)

  • Ivanoff
    Bun asa...
    Acum urmeaza Lada sa ne prezinte conceptul lor pt GT6.
    Pe bune acum, au ce cauta marci de genu' asta in GT???
    4 5
  • augustus
    Super comentariu Ivanoff! Si daca te uti bine e un Golf turtit! Maine-poimaine firma germana de rebuturi declara ca produce un super car competitor pentru Ferrari... Bleahwagen.
    0 1
  • Ce comentarii infantile.

    Pe o nota mai.... matura, interesant ca accepta mai multi producatori. La lansarea GT2, domnul Yamauchi a primit un Golf 4 R32 din partea VAG, pentru reclama pozitiva din joc. La fel de fericinti au fost si cei de la TVR, Mugen, Nismo etc. pentru reclama majora.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru