Mazda LM55 Vision GranTurismo este un nou supercar virtual creat pentru jocul video Gran Turismo 6

de Dragoș Băltățeanu
Vineri, 26.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Galeria de automobile virtuale create special pentru jocul video Gran Turismo 6 crește de la o zi la alta. Este rândul japonezilor de la Mazda să își prezinte creația: conceptul LM55, un tribut adus legendarului model 787B.

Urmareste Automarket
Mazda a oferit pasionaților de Gran Turismo 6 o surpriză chiar de Crăciun. A prezentat conceptul LM55 Vision GranTurismo, un automobil virtual creat special pentru celebrul joc video. Spre deosebire de ceilalți constructori care au acceptat provocarea de a crea supercaruri virtuale pentru acest joc, Mazda a ales să creeze un automobil inspirat din lumea curselor.
Pentru a face acest lucru, designerii mărcii japoneze s-au ispirat din celebrul model Mazda 787B, model ce a concurat și câștigat cursa de 24 de ore de la Le Mans în 1991.

Rezultatul este un concept cu linii de design agresive ce reușesc să păstreze actualul limbaj Kodo, dar și cu suficiente trăsături din lumea motorsportului. Noul model poate fi downloadat și instalat doar după aplicarea celui mai recent update al jocului Gran Turismo 6.

Via carscoops

Comentarii (3)

  • fan Honda
    Vise taica, vise! Astia nu-s in stare sa faca un dispozitiv media care sa nu se defecteze in prima mie de km (da, prima mie!- cititi problemele de pe forumurile lor) si viseaza la super car-uri.
    2 5
  • si ce are a face una cu alta?
    1 1
  • mishazaitev
    Virtual? Asta-i chiar tare. La Le Mans cu el baieti, daca va tine tehnologia Sky Active! Adevarul e ca posibilitatea ca un fan(ATIC) Mazda sa priveasca la o masina de genul asta in realitate e tot la fel de redusa ca si aceea ca un fan Counter Strike sa tina vreodata in mana o arma adevarata cu care sa-si doboare inamicii adevarati.

    Lasand mica rautate, de la care, recunosc, nu m-am putut abtine, la o parte, ar fi de dorit sa vedem o asa masina pe strazi.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru