Dacia sărbătorește un milion de mașini vândute în Franța în 13 ani: Sandero rămâne cel mai popular model

de Daniel Popescu
Miercuri, 14.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a vândut un milion de mașini în Franța de la lansarea brandului în Hexagon în 13 ani, iar Sandero a fost și în 2017 cel mai vândut model pentru persoane fizice din această țară.

Dacia a anunțat în această săptămână că a atins pragul psihologic de un milion de mașini vândute pe piața franceză.

Performanța a venit la aproape 13 ani de la lansarea mărcii de la Mioveni în Hexagon în iunie 2005, iar în prezent gama este compusă din 6 modele: Sandero, Duster, Logan, Logan MCV, Dokker și Lodgy.

"Această bornă de un milion de vehicule Dacia în Franța în mai puțin de 13 ani confirmă poziția brandului ca un jucător cheie pe piața auto din Franța, acolo unde a fost pe locul 5 în ultimii 5 ani și a avut drept țintă principală clienții individuali. Poziționarea relevantă a brandului, conform cu așteptările clienților, oferă în continuare perspective bune pentru creștere", afirmă Damien Delcloque, directorul de brand al Dacia pentru piața din Franța.

Rezultatele vin și ca urmare a unui an 2017 foarte bun pentru Dacia. Pentru prima oară în istorie, Dacia a ocupat locul 3 în clasamentul celor mai vândute mărci de mașini pentru persoane fizice în Franța.

De asemenea, Sandero a înregistrat aproape 52.000 de comenzi și a rămas cel mai bine vândut model din Franța pentru persoane fizice pentru al doilea an consecutiv.

Începând din 2008, brandul organizează anual Grand Picnic Dacia, un eveniment la care sunt invitați posesorii de modele Dacia din Franța și care va aniversa în acest an 10 ani de la prima ediție.

Via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru