Designerul-şef Subaru: ”Viitoarele modele vor avea faţa conceptului Viziv”

de Bogdan Mirică
Vineri, 22.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Şeful de design Subaru a declarat că viitoarele modele ale brandului japonez vor adopta faţa agresivă a noului concept Viziv, expus luna aceasta la Salonul de la Geneva.

Subaru se află de mulţi ani în căutarea unei filosofii de design care să se dovedească de succes. Japonezii sunt însă perseverenţi şi joacă încă o carte importantă cu noul lor concept Viziv, expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva, luna aceasta.

Osamu Namba, directorul de design Subaru, a declarat pentru Automotive News că reţeta viitoarelor modele va fi inspirată de Viziv. Mai exact, toate produsele ce vor purta sigla Subaru vor fi obligate să adopte faţa angulară a conceptului, bineînţeles, într-o formă ceva mai cuminţită.

De acum înainte vrem ca toţi cei care văd farurile unuia dintre modelele noastre pe stradă să exclame: ”Ah, Subaru”.

Osamu Namba
Şef de design Subaru
Namba a recunoscut că actuala filosfie de design nu impresionează pe cât ar trebui şi a recunoscut că pe viitor doar grila hexagonală va mai aminti de vechile modele Subaru. Conceptul Viziv promovează o faţă nouă a gamei Subaru, caracterizată de blocuri optive frontale ascuţite, unite cu proiectoarele şi partea inferioară a spoilerului.

Aspectul nu poate fi uitat uşor, iar Namba chiar asta îşi doreşte.

”Până în prezent, faţa modelelor noastre nu a fost suficient de convingătoare. De acum înainte vrem ca toţi cei care văd farurile unuia dintre modelele noastre pe stradă să exclame: ”Ah, Subaru”. Momentan, abia am început schimbarea.”

via automotivenews (înreg.)

Comentarii (1)

  • BaditzaEx
    ok, farurile sunt interesante...dar per total nu este chiar un efect wow... mai ales ca pana si farurile ma duc cu gandul la Ampera ( doar ca acolo curbura este pe interior, astea fiind intr-o forma de C, pe cand cele de la Ampera fiind un C invers ), de asemenea grila radiatorului chiar nu impresioneaza cu nimic... Imi pare sa vad ca industria japoneza se cam afla in cadere ( ma gandeam sa-mi iau o alta masina japoneza, dar in afara de mult latrata fiabilitate si nici aceea nu este prezenta la toate marcile ... nu prea mai atrage cu altceva, interioare depasite iar exterioarele prea ciudate ) au cam ramas in urma cu motoarele si cu designul iar preturile , mai ales la Subaru sunt cam ridicate + in afara de Impreza mai toate modele Subaru par invechite
    in contra exemplu VW Passat CC ( primul ) arata bine si acum si va arata bine si peste ani, sau Honda Civic ( modelul anterior ) arata mai bine decat actualul si va arata f bine si inca vreo 5 ani ( poate atunci va fi chiar mai apreciat, caci se va diferentia si mai bine de restul ... )
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru