Discovery Channel introduce în program o nouă emisiune auto: Maşini mortale

de Sebastian Toma
Marti, 08.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grila de programe a postului Discovery va include o nouă emisiune dedicată pasionaţilor de automobile. Aceasta se numeşte "Maşini mortale" şi prezintă aventurile a doi căutători de comori pe patru roţi dornici să facă avere din vânzarea unor vehicule rare.

Esential 2003 este anul în care Yusuf şi Antonio au început să facă afaceri împreună în domeniul maşinilor de colecţie.
Discovery Channel lansează în 19 iulie o nouă emisiune auto, numită "Maşini mortale". Aceasta ne prezintă aventurile a doi căutători de maşini, care se aventurează în cele mai periculoase locuri din lume pentru a găsi maşini rare şi valoroase pe care să le vândă mai departe. Lui Yusuf şi Antonio le stă în faţă potenţialul unui profit uriaş, dar riscurile pe care şi le asumă cei doi sunt pe măsura recompensei. În lupta lor li se alătură Andrew, un specialist în domeniul operaţiunilor sub acoperire. Emisiunea vine ca un bonus pentru fanii emisiunii "Comoara din curtea casei", care prezenta aventurile unei echipe care săpa prin curţile americanilor de rând în căutarea obiectelor rare.

Vedetele emisiunii "2 nebuni pe 4 roţi" vin să facă off-road în România

Ei sunt cei trei progragonişti ai show-ului "Maşini mortale" de la Discovery Channel.
Vi-i prezentăm pe Antonio, Andrew şi pe Yusuf.

Urmareste Automarket
Echipa de aventurieri de la "Maşini mortale" riscă să fie jefuită la orice pas în călătoriile dintre tranzacţiile pe care şi le aranjează, iar sarcina noului bodyguard este să protejeze activele lui Yusuf şi Antonio, doi căutători de maşini cu o experienţă de peste zece ani în domeniu. Situaţia de pe micile ecrane promite să devină mai interesantă de la o tranzacţie la alta, deoarece Andrew le promite celor doi siguranţă fără compromisuri, în timp ce ambii aventurieri sunt dornici să rişte orice ca să obţină profit.

Domnul Oportunitate: Mike Brewer, englezul care transformă rablele în bani

"Maşini mortale" nu este prima emisiune dedicată pasionaţilor de automobile difuzată de Discovery Channel.

Aceasta nu este nici prima care implică tranzacţii cu maşini rulate şi revânzarea acestora pentru a obţine profit, prima din serie care ne vine în minte fiind "Maşini pe alese", care-l avea în rol principal pe britanicul Mike Brewer. Noua emisiune difuzată de Discovery Channel îşi propune să ne arate latura riscantă a tranzacţiilor cu maşini derulate în ţări care nu pun atât de mult preţ pe siguranţa individului. Aventurile echipei demarează în data de 19 iulie, la ora 18:00, cu o călătorie în Mexic, dar viitoarele episoade îi vor duce în cartierele rău famate din Brazilia şi din Argentina.

Vedetele emisiunii ”2 nebuni pe 4 roţi” s-au bucurat de off-road în România

Comentarii (1)

  • e-morte.labil (...un hybrid GM
    pai ar putea sa caute la GM in curte
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru