Vedetele emisiunii ”2 nebuni pe 4 roţi” vin să facă off-road în România

de Bogdan Mirică
Marti, 28.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Discovery Channel îi aduce în România pe Gary Humphrey şi Bill Woo, vedetele show-ului ”2 nebuni pe 4 roţi”, pentru o competiţie de off-road ce se va desfăşura la Buzau.

Fanii emisiunii ”2 nebuni pe 4 roţi”, ce urmează a fi difuzată de canalul Discovery Channel începând cu 4 septembrie, vor avea ocazia de a-i vedea pe cei doi moderatori ai show-ului în România. Gary Humphrey şi Bill Wu, gazdele emisunii care combină pasiunea pentru maşini cu cea pentru supravieţuire, vor veni în ţara noastră cu ocazia ”Discovery Off-road Trial”, o competiţie de profil ce va avea loc în data de 8 septembrie la Sărata Monteoru, localitate de lângă Buzău.

Organizată de Off Road Bucovina şi sprijinită de Discovery Channel, competiţia se adresează tuturor iubitorilor fenomenului, intrarea şi participarea fiind gratuite. Gary şi Bill vor fi gazdele evenimentului şi vor da startul oficial.

Esential 17 ani de experienţă deţine Gary Humphrey în cadrul Marinei Regale Britanice şi al Trupelor Speciale.
100 de maşini întreţinute are în portofoliul Bill Wu.
Gary Humphrey este un fost membru al Marinei Regale şi al Trupelor Speciale Britanice, cu o experienţă de 17 ani în cele mai dure locuri din lume.
Gary a lucrat ca producător, consilier tehnic şi coordonator pe probleme de siguranţă la producţia cinematografică ”Robin Hood” (2010), dar şi la o serie de episoade Top Gear, printre care cursa către Polul Nord.

De cealaltă parte, Bill Wu este un împătimit al maşinilor, proprietar de minivan încă de la vârsta de 16 ani. Din 2006 s-a dedicat întru totul pasiunii sale şi a participat la mai multe competiţii de Drag Race, Autocross, dar şi la evenimente cu renume ca Gumball 3000 şi Raliul Bull Run. Ca membru activ al Hummer Club, cu peste 100 de maşini întreţinute în portofoliu, Bill şi-a câştigat respectul în competiţiile de off-road.

Discovery Channel a alăturat cele două personaje într-o emisiune sugestiv botezată ”2 nebuni pe 4 roţi”. Show-ul presupune o serie de aventuri extreme pentru cei doi, derulate în ţinuturi nu tocmai prielnice şi greu de străpuns cu maşina, botezată Ruby.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru