Vedetele emisiunii ”2 nebuni pe 4 roţi” s-au bucurat de off-road în România

de Bogdan Mirică
Marti, 11.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gary Humphrey şi Bill Wu s-au îndrăgostit de România. Vedetele show-ului ”2 nebuni pe 4 roţi”, difuzat de Discovery Channel, au promovat emisiunea în cadrul unui concurs de off-road desfăşurat la Buzău.

Săptămâna trecută vă anunţam că vedetele emisiunii ”2 nebuni pe 4 roţi” vin să îşi promoveze emisiunea şi în România. Discovery Channel s-a ţinut de cuvânt şi i-a adus pe Gary Humphrey şi Bill Wu în ţara noastră, invitându-i să participe la o competiţie de off-road desfăşurată în weekendul care tocmai s-a încheiat.

Pretextul s-a numit Discovery Off-Road Trial şi a fost o competiţie adresată tuturor pasionaţilor de aventură pe patru roţi. Discovery România a reuşit să aducă la start aproape 30 de participanţi şi câteva sute de spectatori, reuniţi în apropierea localităţii Sărata Monteoru din judeţul Buzău.

Gary şi Bill s-au îndrăgostit de România

Traseul întocmit de organizatori a solicitat intens maşinile înscrise în concurs şi le-a oferit invitaţilor speciali, Gary şi Bill, o porţie binemeritată de adrenalină autohtonă. Cei doi prezentatori au dat startul competiţiei, au testat limitele câtorva maşini de teren prezente la eveniment şi au premiat câştigătorii la final. Prima poziţie a podiumului a fost ocupată de cel mai mic automobil înscris în competiţie, un Subaru Justy, condus de Laszlo Csernatony, cu un timp de 1 minut şi 09 secunde.

Câştigătorii concursului au primit premiile de la Gary şi Bill

”Ne-am simţit atât de bine încât nu mai vrem să plecăm din România”

Gary Humphrey şi Bill Wu
2 nebuni pe 4 roti
La finalul evenimentului Gary şi Bill au declarat: ”Ne-am bucurat foarte mult să vedem câtă pasiune pentru maşini şi off road există în România! Am făcut schimb de experienţă cu şoferii intraţi în competiţie şi ne-am împrietenit cu întreaga comunitate. Sunt şoferi foarte buni, cu un talent înnăscut şi dornici mereu de aventură. Vrem să le mulţumim tuturor pentru deschiderea cu care ne-au primit şi pentru că ne-au împrumutat maşinile lor să ne facem de cap! Ne-am simţit atât de bine încât nu mai vrem să plecăm din România”, au concluzionat cei doi, înaintea plecării lor către următoarea destinaţie de promovare a show-ului: Brazilia.

Gary, consilier de securitate pentru Top Gear

Emisiunea ”2 nebuni pe 4 roţi” combină pasiunea pentru maşini cu cea pentru supravieţuire.

În prim plan se află Gary şi Bill.

Urmareste Automarket
Gary este un fost membru al Marinei Regale şi al Trupelor Speciale Britanice, cu o experienţă de 17 ani în cele mai dure teatre de război din lume, printre care şi Kosovo.
După ce a renunţat la armată, Gary a lucrat ca producător, consilier tehnic şi coordonator pe probleme de siguranţă pentru producţia cinematografică Robin Hood, dar şi pentru vedete internaţionale ca Jennifer Lopez şi Tyra Banks. Nu în ultimul rând, Gary a fost alături de Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond în ultimele episoade speciale Top Gear de Crăciun, create fie la Polul Nord, fie la Betleem.

Gary şi Bill s-au bucurat de off-road la volanul unei maşini special pregătite

De cealaltă parte, Bill Wu este un împătimit al maşinilor, proprietar de minivan încă de la vârsta de 16 ani. Din 2006 s-a dedicat întru totul pasiunii sale şi a participat la mai multe competiţii de Drag Race, Autocross, dar şi la evenimente cu renume ca Gumball 3000 şi Raliul Bull Run.

EPISODUL 1

Producătorii emisiunii ”2 nebuni pe 4 roti” au filmat deja cinci episoade, toate în America de Sud. În primul dintre ele, difuzat săptămâna trecută pe Discovery Channel, Gary şi Bill au încercat să coboare cu maşina lor Ruby de pe un gheţar. Pe traseu au înfruntat un câmp de crevase şi au construit un adăpost în zăpadă.

EPISODUL 2

Cel de-al doilea episod îi aruncă pe cei doi în deşertul Atacama. Aici obstacolele sunt dunele de nisip de mărimea unui bloc turn, pantele de 45 de grade şi temperaturile extreme. Gary obţine apă potabilă prin metode neortodoxe, iar Bill repară radiatorul spart al maşinii cu o coajă de ou. Episodul va fi difuzat astăzi de la ora 22:00 pe Discovery Channel.

Gary îl învaţă pe Bill cum să supraviţuiască în condiţiile dure din deşertul Atacama

EPISODUL 3

În episodul trei, vedetele show-ului ajung în junglă, unde trebuie să suporte ploi torenţiale, temperaturi scăzute, noroaie nesfârşite şi desişuri de nepătruns.

Bill se luptă cu insectele, iar Gary înoată într-un râu pentru a salva maşina.

Ruby, maşina celor doi temerari, a avut de străbătut un râu rece ca gheaţa în episodul 3

EPISODUL 4

Gary şi Bill se trezesc în episodul 4 faţă în faţă cu Anzii. Cei doi trebuie să se lupte cu pereţi de stâncă, bolovani uriaşi şi alunecări de pietre. Maşina lor primeşte o improvizaţie pentru o bujie stricată, dar şi pentru un cablu de acceleraţie rupt.

Gary şi Bill au reuşit să ajungă cu Jeep-ul lor printre stâncile Munţilor Anzi

EPISODUL 5

În ultimul episod, Gary şi Bill ne invită în culisele seriei ”2 nebuni pe 4 roţi”, unde putem vedeam imagini în premieră absolută şi interviuri cu membrii echipei. La final, Bill şi Gary oferă 10 sfaturi utile pentru supravieţuire şi off-road. 

Emisiunea 2 nebuni pe 4 roti este difuzată în fiecare zi de marţi, de la ora 22:00 pe Discovery Channel. Seria a ajuns deja la episodul cu numărul doi, programat astăzi.

Comentarii (1)

  • Tembelux Rex
    Felicitari!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru