E bătaie pe noul Ford GT: peste 6500 de comenzi pentru 500 de mașini

de Mircea Meşter
Luni, 16.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford va produce 500 de exemplare ale noului Ford GT în primii doi ani, însă comenzile venite în prima lună de la deschiderea listelor depășesc 6500. Asta înseamnă că 6000 de doritori vor rămâne pe dinafară.

Nu a trecut decât o lună de la anunțul conform căruia Ford a dat drumul la comenzi pentru noul GT, noua generație a sportivei apărute de nicăieri în luna ianuarie a anului trecut. De fapt, comenzi e mult spus, pentru că Ford a dat de fapt startul unei campanii de selecție a doritorilor: marca americană va produce doar 500 exemplare în primii doi ani, iar comenzile ferme adunate de Ford în ultima lună au depășit 6500.

Esential 450.000 de euro este prețul unui exemplar Ford GT.
6505 doritori s-au înscris pe listele oficiale Ford.
500 de clienți vor intra în posesia mașinilor programate să fie produse în primii doi ani.
Conform declarațiilor oficiale ale reprezentanților Ford, cele exact 6506 comenzi venite pe site-ul oficial special construit pentru lansarea lui Ford GT sunt însoțite de dovezi video ale apartenenței potențialilor clienți la un grup restrâns de fani hardcore Ford care merită să intre pe lista scurtă.
Ford susține că între clipuri s-au strecurat clienți care și-au dovedit iubirea necondiționată pentru marcă mergând cu mașinile lor sportive pe circuit, realizând tururi video ale propriilor colecții de modele Ford sau chiar oferind detalii ale vieții personale și prezentări ale copiilor cărora le place să circule ca pasageri în Ford-ul familiei. 

Pe lângă cei peste 6500 de clienți care au depus comenzi ferme, alți 10.800 de doritori s-au arătat interesați de mașină, iar 200.000 și-au configurat Ford GT-ul visurilor lor pe site-ul dedicat. 

Cei de la Ford vor selecta 500 de fericiți clienți care vor intra în posesia producției GT pe primii doi ani, aceștia urmând să primească înștiințări oficiale în următoarele 90 de zile. Pasul următor va fi configurarea și personalizarea mașinii care are montat central un motor V6 EcoBoost de 3.5 litri și peste 600 de cai putere, urmând ca plata celor 450.000 de euro de pe eticheta oficială a modelului Ford să fie realizată ulterior.

Automarket Feature: Secretul din buncăr.

Cum a fost construit noul Ford GT de o mână de oameni într-o cameră obscură aflată în inima mărcii americane

Comentarii (12)

  • Poi daca Ford au adunat 6500 de clienti gata sa puna banu jos pt un supercar american.....pun pariu ca daca BMW construieste un nou M1 acesta va aduna comenzi ca si Tesla pt Model 3:))))))))
    Ai auzit BMW!!!!!!!! Hai curaj......Cei din urma vor deveni cei dintai.
    4 35
  • Fara suparare tzenule, insa Ford GT e o legenda in storie mult mai mare ca M1. Valabil si pentru Mustang. La Mustang se vede de altfel si ce succes are cu noua generatie atat in SUA cat si in Europa sau Romania. E cea mai vanduta masina sport. Si culmea, in Europa cel mai cautat motor e V8-ul si nu EcoBoost-ul de 2.3 care fusese gandit pentru pietele sensibile la consum.
    38 0
  • O sa ajunga si asta la 2 milioane de euro dupa ce se vand toate. Vor face specula multi cu masina asta pe viitor....
    22 0
  • Audi cu R8-ul a avut un succes fantastic la lansare.....asa ar fi cu cu BMW daca ar lansa un succesor pt M1...
    Si la un asemenea model nu te poti astepta sa castigi o gramada de bani....teai bucura sati amortizezi cat de cat investitia insa ai mult de castigat in imagine de marca si prestanta....
    5 18
  • cineva
    "un grup restrâns de fani hardcore Ford care merită să intre pe lista scurtă"
    Probabil au mers in genunchi 10 km, ca unii la moaste, si apoi au sarutat teava de esapament al unui Ford batran.

    Prezentari ale copiilor, detalii din viata personala... asta e clar masina pt pupinc*risti.
    Nu as face asta nici pt 100 de GT-uri care pot sa zboare.
    3 26
  • @Scorpionul.negru - din cate stiu eu, cei care vor intra in posesia unui Ford GT nu vor avea voie sa il vanda pe o perioada de cativa ani (nu stiu exact cati ani).
    9 1
  • xenomorph
    Despre performante nu comentez,dar la capitolul design bate lejer modelele marcilor: ferrari,lamborghini,porsche...etc!
    15 4
  • MuresMures
    Nu stiu ce sa zic dar interiorul nu seamana cu Peugeot 208 ?
    1 0
  • @xenomorph
    Mai putin interiorul care e haotic desenat. Nu chiar toate modelele...Lambo Centenario e mai frumos. Dar mult mai scump....asa ca nu se pot compara.
    5 5
  • Pacat ca nu au pus si un motor pe ea/600 turbo inseamna multi mai putin decat ar merita.
    2 1
  • tadalafil citrate powder
    how long does tadalafil last tadalafil contraindications buy tadalafil powder
    0 0
  • pharmaceptica.com
    best erectile supplements https://pharmaceptica.com/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru