Feedback

Ferrari a livrat peste 6.800 de unități în primele 9 luni: cerere în creștere pentru modelele Portofino și 812 Superfast

Publicat Luni, 05.11.2018
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Ferrari a livrat peste 6.800 de unități în primele 9 luni: cerere în creștere pentru modelele Portofino și 812 Superfast - Poza 1
Ferrari a livrat 6.853 de mașini către clienții săi în primele 9 luni din 2018, cu 7% mai multe decât în aceeași perioadă de anul trecut. Constructorul italian a raportat o creștere a interesului pentru modelele Ferrari Portofino și 812 Superfast.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a publicat rezultatele financiare pentru trimestrul al treilea din 2018 și informațiile la zi privind livrările înregistrate la sfârșitul lunii septembrie.

Astfel, aflăm că Ferrari a livrat un total de 6.853 de unități în primele 9 luni, în creștere cu 7% față de același interval din 2017.

Performanța a fost atinsă datorită cererilor în creștere pentru motoarele V8 (modelul Portofino, 11.4%), dar și pentru propulsoarele V12 (modelul 812 Superfast, 7.9%).

Constructorul din Maranello a avut creșteri ale livrărilor în toate regiunile în care este prezent. În luna septembrie, noul șef de la Ferrari, Louis Camilleri a prezentat investitorilor strategia companiei pentru perioada următoare.

Acesta a promis lansarea a 15 modele noi, printre care hibrizi, un SUV și mai multe ediții speciale, în efortul de a dubla veniturile actuale la circa 2 miliarde de euro până în 2022.

Via Ferrari


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru