Ferrari pregătește un supercar cu sistem hibrid de propulsie: modelul va fi prezentat în următoarele luni

de Cornel Șocariciu
Vineri, 08.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Ferrari spun că în următoarele două, trei luni vom face cunoștință cu un supercar echipat cu un sistem hibrid de propulsie. Tot în 2019, italienii vor lansa și versiunea Spider a noului F8 Tributo.

Ferrari este unul dintre producătorii de supercar-uri care a ales să participe la ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva. În cadrul evenimentului din Elveția, italienii au expus noul F8 Tributo (foto), model care înlocuiește 488 GTB în gama constructorului din Maranello.

În cadrul unui interviu acordat recent, unul dintre reprezentanții Ferrari a declarat că anul acesta va fi unul aglomerat pentru constructorul italian, pe lista lansărilor fiind trecute încă patru modele noi.

În următoare luni, constructorul din Maranello va prezenta un supercar cu sistem hibrid de propulsie.

"Tributo este primul capitol. Următorul produs pe care îl vom introduce va fi un hibrid. Îl vom prezenta în următoarele două-trei luni", a declarat reprezentantul Ferrari.

În acest moment, nu există detalii clare cu privire la motorul termic pe care italienii îl vor utiliza în componența viitorului sistem hibrid. Există surse care spun că am putea vedea fie un propulsor V6 nou (motor confirmat de echipa Ferrari), fie același V8 de 3.9 litri integrat pe noul F8 Tributo.

În 2019, alături de viitorul supercar hibrid vom vedea și o versiune Spider a noului F8.

De aseamenea, voci apropiate companiei susțin că până la finalul anului vom face cunoștință și cu versiunile revizuite ale lui GTC4Lusso și GTC4Lusso T.

Via | Autoexpress

Comentarii (1)

  • Costel
    nu is convins ca ferrari is la cote asa ridicate de liberalism in ale motoarelor incat dupa un V12 hybrid (laferrari ) sa apara cu "doar" un V6 hybrid
    is sigur ca multipremiatul "engine of the year" V8 o sa duca povara viitorului supercar
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru