Franţa: 8.000 persoane s-au înscris la picnicul Dacia

de Sebastian Toma
Vineri, 31.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reprezentanţii diviziei Dacia din Franţa au anunţat că au 8.000 de persoane înscrise la a cincea ediţie a picniculului organizat anual. Înscrierile au început pe 29 mai.

Esential 12000 de persoane au participat la Marele Picnic Dacia din Franţa în 2012.
Dacia anunţă o prezenţă record la ediţia din acest an a picnicului pe care îl organizează pentru clienţii săi din Franţa. La doar trei zile de la pornirea înscrierilor pentru ediţia 2013 a Marelui Picnic Dacia, 8.000 de clienţi din Franţa s-au înscris pentru a-şi anunţa participarea. Picnicul Dacia din Frnaţa a ajuns la cea de-a cincea ediţie în acelaşi an în care Dacia a devenit a cincea cea mai bine vândută marcă de pe piaţa franceză (rezultat pentru luna aprilie a.c.). Tema picnicului din acest an este circul, cei de la Dacia pregătind mai multe forme de entertainment outdoor, precum şi concerte gratuite cu Gilbert Montagné şi La Compagnie Créole.

Ediţia 2013 a picnicului anual Dacia are loc pe 30 iunie, în Centrul Ecvestru din Marnes-la-Coquette, la vest de Paris. Picnicul va dura şapte ore, timp în care clienţii Dacia vor avea la dispoziţie mai multe modalităţi de distracţie împreună cu familiile lor. La fel ca în fiecare an, cei de la Dacia vor face o poză de grup cu toţi participanţii.

Ediţia din 2012 a picnicului Dacia a avut 12.000 de participanţi, mai mult de o cincime din fanii francezi Dacia de pe pagina de Facebook a mărcii.

Urmareste Automarket
În luna aprilie a anului curent, Dacia a obţinut 30.352 unităţi vândute, marcând o cotă de piaţă de 5.1%. Duster a fost lider de vânzări pentru SUV-urile de segment C, în timp ce Sandero a fost cel mai bine vândut model în clasamentul general. Vânzările Dacia pe piaţa din Franţa au crescut cu 23% în luna aprilie a anului curent în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, arată reprezentanţii mărcii.

Via Dacia

Comentarii (4)

  • E imbucurator sa vezi ca exista fani Dacia (asta demonstreaza ca nu trebuie sa ai o masina premium sau sport ca sa fii fan) insa din pacate nu sunt la noi unde Dacia e inca considerata de non-posesori masina saracului (desi multi prefera pe timp de criza o Dacie noua si niste bani in banca decat alta marca si rate lunare iar economii deloc).

    Comparatia se opreste aici pentru ca e clar ca francezii care traiesc in capitalism de vreo 140 de ani sunt mult mai maturi ca noi care ne balacim intr-o vesnica tranzitie.
    26 3
  • Ce bine ar fi sa fie asa cum spui tu, dar din pacate la noi si cei cu Dacia sunt inglodati in datorii, pai crezi ca la rate pe 6-7 ani la Logan nou inseamna ca mai au si bani pusi deoparte in banci? Nici vorba, iar cand le termina raman cu ele pt ca nu mai pot sa le vanda, stii tu, se cheama timbru de mediu.
    18 8
  • Ma refeream la cei care achizitioneaza o Dacia in prezent (2012-2013); sunt destui fata de mijlocul anilor 2000 (cand se dadeau credite cu buletinul) care isi permit mai mult insa prefera sa fie mai pragmatici pe timp de criza. Nu sunt majoritari, asta e alta poveste.
    16 2
  • Noi le injuram si ne cumparam junghiuri SH ca, sanchi, "e" mai bune, stim noi mai bine, ei ne vand SH-urile, isi cumpara Dacii noi si le apreciaza.
    Poporul asta e o binecuvantare pentru UE, atata prostie nu si-ar fi inchipuit ca o sa gaseasca aici nici in visele lor cele mai frumoase.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru