Hyundai pregătește noua generație a modelului de oraș i10: lansarea este programată în 2020

de Daniel Popescu
Joi, 17.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a început testele cu a treia generație a modelului de oraș i10, care va include îmbunătățiri de design și tehnologii moderne. Lansarea este programată în 2020.

Actuala generație Hyundai i10 este pe piața europeană din 2013, iar constructorul sud-coreean pregătește o serie de îmbunătățiri.

Modelul de oraș va primi a treia generație în cursul anului viitor, iar producătorul a început deja testele cu un prototip sub camuflaj. Modelul va beneficia de îmbunatățiri relativ minore de design, însă anumite elemente vor fi preluate de la SUV-ul Kona, unul dintre cele mai recente modele ale constructorului.

De asemenea, cei de la Hyundai intenționează să ofere o calitate mai bună a materialelor de la interior și să introducă noi opțiuni de conectivitate, inclusiv încărcare wireless pentru telefoane. Nu în ultimul rând, Hyundai va introduce și câteva tehnologii moderne, printre care și o serie de sisteme active de siguranță. Nu vor exista însă surprize majore în ceea ce privește gama de motorizări.

Cel mai probabil, noul Hyundai i10 va utiliza în continuare motorul de 1.0 litri cu trei cilindri și unitatea de 1.2 litri cu patru cilindri, iar la acestea s-ar putea adăuga un propulsor turbo de 1.0 litri care va fi împrumutat de la Picanto. Detalii concrete despre noua generație Hyundai i10 sunt așteptate mai aproape de lansarea oficială.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru