Feedback

Informații noi despre viitorul Mini Electric: motor electric cu 184 CP și 270 Nm preluat de pe BMW i3S

Publicat Joi, 07.03.2019
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 1
Informații noi despre viitorul Mini Electric: motor electric cu 184 CP și 270 Nm preluat de pe BMW i3S - Poza 1
Noul Mini Electric va fi lansat în cursul anului curent. Modelul pregătit de britanici va integra motorul electric de 184 CP și 270 Nm disponibil în prezent pe BMW i3S. Bateria ar urma să aibă o capacitate de 33 kWh.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Strategia Grupului BMW prevede lansarea unui MINI cu sistem de propulsie electric care se va baza pe prototipul Electric Concept prezentat în urmă cu doi ani. Lansarea lui Mini Electric este planificată pentru anul curent.

Jurnaliștii publicației Autocar au avut ocazia să testele unul dintre prototipurile viitorului Mini Electric și vin cu informații noi cu privire la modelul electric dezvoltat de britanici.

Sistemul de propulsie integrat la nivelul lui Mini Electric va fi împrumutat de pe BMW i3S. În aceste condiții, motorul electric produce 184 de cai putere și 270 Nm. Britanicii menționează că bateriile vor avea o capacitate de circa 33 kWh.

Accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în aproximativ 7.5 secunde, în timp ce viteza maximă ar urma să ajungă la 150 km/h.

Publicația britanică mai notează și faptul că Mini Electric va avea o masă totală de 1.350 de kilograme, valoare apropiată de cea a actualului Mini Cooper S.

Via | Autocar


Comentarii (1)

  • someone
    aceste cifre, cai si cuplu , precum si greutatea( aproape ), le avea cooper s generatia 2. impresionant
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru