Înscrierile pentru programul Rabla pentru București încep joi: vouchere de 9.000 de lei pentru cumpărarea de mașini noi non-diesel

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Luni, 22.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primăria Capitalei a anunțat că înscrierile pentru programul Rabla pentru București vor începe joi, 25 octombrie, la ora 18:00. Aplicația va permite înscrierea a numai 6.000 de persoane.

Primăria Capitalei a anunțat luni câteva detalii suplimentare despre desfășurarea programului Rabla pentru București, prin care locuitorii care vor renunța la o mașină veche vor primi eco-vouchere cu o valoare de 9.000 de lei.

Astfel, înscrierile în cadrul programului vor începe joi, 25 octombrie, la ora 18:00, și se vor încheia în momentul în care în aplicație va fi atins numărul maxim de 6.000 de persoane înscrise. Ulterior, în cadrul programului vor fi acordate eco-vouchere primii 5.000 de proprietari eligibili dintre cei 6.000 de înscriși, iar lista va fi publicată pe site-ul Primăriei.

Persoanele eligibile vor primi un tichet nominal cu valoarea de 9.000 de lei format din 3 file de câte 3.000 de lei. Voucherul poate fi utilizat doar de beneficiarul direct în baza unui act de identitate, iar un proprietar poate obține un singur voucher. 

Voucherul poate fi utilizat la achiziționarea unei mașini noi cu motor Euro 6, cu excepția celor cu motoare diesel, iar în program sunt incluse și mașinile hibride de orice fel și mașinile electrice;

De asemenea, voucherul poate fi utilizat și pentru achiziționarea de produse electrocasnice (aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, uscătoare de rufe, mașini de spălat vase, aparate de aer condiționat, aragazuri, aspiratoare) sau electronice (televizoare, calculatoare, laptopuri, tablete);

In cazul produselor electrocasnice și electronice, persoana poate utiliza o singură filă de 3.000 de lei, două file cu valoare totală de 6.000 de lei sau toate cele 3 file de 9.000 de lei, cu mențiunea că nu se acordă rest dacă valoarea bunurilor achiziționate este mai mică.

Via Economica

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru