Italdesign prezintă un nou teaser pentru un model ce va fi lansat la Geneva: debutul programat pe 5 martie

de Paul Cosma
Vineri, 08.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italdesign a publicat un nou teaser care anunță lansarea unui nou model sau a unui concept. Debutul viitorului vehicul va avea loc pe 5 marie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Italdesign, casa de design care face parte din Grupul Volkswagen după ce a fost achiziționată de Audi, pregătește lansarea unui nou model sau a unui concept. 

Viitorul vehicul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile la începutul lunii martie. 

Fără să ofere alte indicii, Italdesign a publicat acum un nou teaser ce ne arată că vehiculul va purta un mic steag italian.

Prima imagine teaser a fost publicată pe contul de Instagram al companiei și oferea câteva detalii de caroserie. Al doilea teaser a fost un video, în care Italdesign ne-a prezentat aripa spate a viitorului vehicul.

Cea mai recentă lansare pentru un model Italdesign sub brand propriu a avut loc în 2018 prin roadsterul Zerouna Duerta, supercar bazat pe platforma lui Lamborghini Huracan. Tot în 2018, Italdesign a colaborat cu Nissan pentru lansarea prototipului GT-R50 by Italdesign.

Via Italdesign, Motor1

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru