Italdesign prezintă primul teaser pentru un nou vehicul: lansarea va avea loc în 5 martie la Geneva

de Daniel Popescu
Marti, 15.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italdesign a publicat un teaser care anticipează lansarea unui nou model sau a unui concept. Casa de design nu oferă alte detalii, cu excepția faptului că prezentarea va avea loc în 5 martie la Geneva.

Italdesign, casa de design care face parte din Grupul Volkswagen după ce a fost achiziționată de Audi, pregătește lansarea unui nou model sau a unui concept.

Compania a publicat pe contul oficial de Instagram un teaser misterios cu ceea ce pare a fi partea din spate a unui vehicul. Din păcate, Italdesign nu oferă niciun alt indiciu cu privire la noul vehicul, astfel că nu știm dacă va fi un model sau un concept și, pentru moment, nici măcar cum se va numi acesta.

Pe de altă parte, casa de design menționează că va publica săptămânal câte un nou teaser, astfel că vom afla mai multe detalii în perioada următoare. În plus, Italdesign menționează că lansarea noului vehicul va avea loc în 5 martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

View this post on Instagram

03.05.19 | World Premiere . #GenevaInternationalMotorShow . @gimsswiss

A post shared by italdesign (@italdesign_official) on

Cea mai recentă lansare pentru un model Italdesign sub brand propriu a avut loc în 2017 prin supercarul Zerouno.

De asemenea, anul trecut, Italdesign a colaborat cu Nissan la lansarea unui prototip de 720 de cai putere sub numele Nissan GT-R50 by Italdesign, care a marcat 50 de ani de la înființarea celor două companii.

Via Italdesign, Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru