Jeep a creat un râu de munte în milocul orașului Vancouver pentru o provocare off-road cu noul Cherokee

de Bogdan Mirică
Vineri, 09.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep și-a dorit un mod inedit de promovare pentru noul Jeep Cherokee. Modelul a fost nevoit să parcurgă un râu de munte, creat chiar în mijlocul orașului Vancouver.

Uneori, campanii de promovare inteligente pot vinde foarte bine o mașină. Iar de asta au fost conștienți și cei de la Jeep atunci când au decis să le ofere nord-americanilor un altfel de test drive cu noul Cherokee.

SUV-ul compact, venit să se bată cu BMW X3 și Audi Q5 vrea să își cucerească publicul premium de pe continentul american și din Europa cu o gamă nouă de motoare, cu un design neobișnuit, dar mai ales cu ceea ce poate să demonstreze în off-road. Pentru a puncta cât mai bine această trăsătură, Jeep a pus în scenă un decor de necrezut în mijlocul orașului Vancouver, din Canada.

O echipă de decoratori au adus pe una din străzile orașului bolovani, zăpadă, copaci și chiar au creat un râu artificial. Totul pentru a reda un traseu off-road acolo unde nu te aștepți. Mai mulți șoferi au fost invitați să testeze mașina prin oraș și, urmând indicațiile sistemului de navigație, au virat dreapta pentru a se trezi în mijlocul unui râu de munte, cu multe provocări.

Șoferii au fost sfătuiți să selecteze modul de rulare off-road și să se aventureze în necunoscut.

A ieșit o reclamă de 30 de secunde, care a atras atenția tuturor, ba mai mult a generat o euforie pe rețelele sociale, unde toți au apreciat colțul de natură creat în mijlocul orașului. În plus, cei doi lupi domesticiți, aduși pe platoul de filmare, au făcut deliciul tuturor celor prezenți.

Comentarii (2)

  • parca i in bucuresti chiar si cainii,
    7 1
  • Da..trebuia sa poposeasca in romanica...avem niste drumuri native cu gropi...plus lupi maidanezi, copaci mai putin, ca i-au taiat sa faca parcari, dar doi busteni sigur gaseam...plus gunoaie, oameni de Neanderthal care iti pot sari in fata, pe neasteptate
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru