Lamborghini Egoista - conceptul unui supercar cu un singur loc

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 12.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a dezvăluit un concept surprinzător în cadrul unei cine festive dedicată aniversării a 50 de ani de existență a mărcii italiene. Lamborghini Egoista are un singur loc, fapt ce a inspirat și numele acestui concept.

Conceptul a fost dezvăluit în cadrul unui eveniment dedicat celebrării celor 50 de ani de existență ai mărcii Lamborghini. 350 de supercaruri Lamborghini au parcurs un traseu prin Italia, iar în cadrul cinei festive, Stephan Winkelmann, președintele mărcii a dezvăluit acest supercar concept surprinzător botezat Egoista.

Design-ul este semnat Walter de Silva, iar inspirația vine de la un elicopter de luptă Apache. În plus, mașina este dedicată unui singur om, având un singur loc. Acest lucru a inspirat și numele supercarului: Egoista. Primele informații spun că aproape toată caroseria este fabricată din fibră de carbon, iar partea vitrată a cockpit-ului poate fi scoasă pentru a ușura supercar-ul. Puterea este furnizată de un motor V10 de 5.2 litri.

Urmareste Automarket
"Este un automobil gândit pentru o singură persoană, pentru cei care își doresc cele mai extreme și speciale lucruri din această lume.
Este hedonism dus la extrem, un automobil fără compromis, este o mașină egoistă", a spus Walter de Silva.

Deocamdată nu există alte detalii despre acest concept, Lamborghini prezentând oficial o singură imagine. 

Via Autocar

Comentarii (10)

  • antiqua
    transformers...e si interesanta si...hidoasa.ceea ce spunea de Silva cum ca-i o masina egoista pare o metafora fortata...desi daca ne gandim ,in general cam ...spre egocentrism se orienteaza azi filosofia oamenilor...tocmai de aceea socieatea e in declin.
    7 1
  • Urat!
    10 14
  • Adrian
    Astia au vazut ca se vand bine editiile limitate si au prins gustul castigului. Oricum au scos numai masini urate din cele foarte scumpe. In afara de Gallardo prima generatie , Murcielago si Aventator nu imi place nimic de la ei.
    4 6
  • Chestie de gusturi. Mie chiar imi place cum arata
    2 1
  • AndreiRN
    Care iese cu asta la agatat femei trebuie sa aiba si remorca.
    Hahahaha
    2 1
  • Adrian
    @AndreiRN
    Si in remorca sa fie butoaie de benzina. Cred ca sare de 40 consumul.
    2 1
  • Interesant... combinatie de batmobil cu interior de crysis :). Arata interesant dar prea opulenta...
    0 1
  • culdutz
    sunt fanLamborghini inca de la guma turbo ...am inceput sa colectionez si masinile in miniatura cu ocazia aniversarii celor 50 ani ...dar acest model este prea, prea SF,nu cred ca o sa-l vedem pe strada..
    0 0
  • Lamborghini a prezentat o singura imagine iar voi aveti 10?
    0 0
  • BatMobile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru