Lamborghini Veneno Roadster ar putea intra în producţie

de Dragoș Băltățeanu
Marti, 30.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini plănuieşte producţia unei serii foarte limitate ale modelului Veneno Roadster. Supercarul Veneno Coupe a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva, toate cele trei exemplare fiind deja vândute.

Esential 9 exemplare Veneno Roadster ar putea fi construite.
Lamborghini Veneno a fost una din atracţiile Salonului Auto de la Geneva din acest an. A atras toate privirile, şi a devenit un succes de casă instant. Toate cele trei exemplare au fost vândute, în ciuda preţului nu foarte mic. Acum, surse apropiate de marca italiană spun că Lamborghini se gândeşte serios să producă şi o versiune Roadster a supercarului Veneno.

Jurnaliştii de la Cars UK spun că o serie de clienţi Lamborghini au fost întrebaţi de diverşi dealeri ai mărcii italiene dacă sunt interesaţi în a achiziţiona un Veneno Roadster. De data aceasta, Lamborghini va construi, se pare, nouă exemplare ale acestui supercar exclusivist, spun aceleaşi surse. În ceea ce priveşte preţul de achiziţie, putem doar specula. Fiecare dintre cele trei exempalre Veneno Coupe s-a vândut pentru trei milioane de euro, deci Roadsterul ar putea costa chiar mai mult de atât.

Urmareste Automarket
Lamborghini Veneno Coupe foloseşte un motor V12 de 6.5 litri ce dezvoltă 750 CP.
Acest propulsor permite supercarului să accelereze de la 0 la 100 km/oră în 2.8 secunde, iar viteza de top este de 355 km/oră.

Via worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru