Land Rover vrea să mărească posibilităţile de personalizare în gama Evoque

de Sebastian Toma
Luni, 11.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gama Range Rover Evoque va primi mai multe posibilităţi de personalizare, anunţă reprezentanţii mărcii. Primul pas: studierea ofertei tunerilor.

Land Rover începe să tragă primele învăţăminte de pe urma lui Evoque şi pregăteşte deja un program de personalizare pentru acest model. Există posibilitatea ca aceste posibilităţi de personalizare să-şi găsească drum şi pe alte modele din gamă, dar Evoque este, pentru moment, ţinta principală a "agresiunilor". Englezii au fost inspiraţi de operele tunerilor, dar nu intenţionează să meargă atât de departe cu modificările.

Cea mai mare problemă în viziunea Land Rover este îmbinarea imaginii mărcii, a dezvoltării existente şi a veniturilor posibile. În baza acestor factori, care nu trebuie neglijaţi în niciun fel, cei de la Land Rover vor stabili o strategie în baza cărora vor oferi pachete de personalizare pentru Evoque. În funcţie de reuşita acestoa, englezii ar putea să implementeze respectivele pachete şi pe alte modele din gamă, cum a fost cazul în gamele BMW, Audi şi Mercedes-Benz.

Urmareste Automarket
"Range Rover este lux, Land Rover este versatilitate şi practicalitate.
Evoque ne-a ajutat să definim marca noastră şi să stabilim cum este ea poziţionată. Acest lucru spune multe despre unde poate să meargă Range Rover în viitor. Din punct de vedere istoric, Land Rover este cunoscut pentru dezvoltarea noilor segmente de piaţă, sau cel puţin schimbarea direcţiei în care merg anumite modele Land Rover. Gândiţi-vă la primul Range Rover, la Freelandar sau al Range Rover Sport. Suntem optimişti că Evoque va realiza acelaşi lucru"
,
declara Phil Propham, şeful Land Rover, la lansarea modelului britanic.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • VERCINEGETORIX
    pai mi se si pare normal la ce potential are!...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru