Mazda6 primește îmbunătățiri noi: design ușor revizuit și modificări în ceea ce privește comportamentul dinamic

de Cornel Șocariciu
Joi, 30.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda6 a primit ceva modificări cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Oficialii constructorului japonez spun că au îmbunătățit comportamentul dinamic și că au revizuit materialele de la interior. Exteriorul primește câteva retușuri.

Mazda6 a primit o serie de modificări, iar debutul oficial a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Vârful de gamă are acum un design ușor retușat, un motor nou (pentru piața din SUA) și ceva îmbunătățiri în dreptul comportamentului dinamic.

Mazda6 continuă să pună accentul pe eleganță și integrează filzofia "Mature Elegance" în linia de design Kodo-Soul of Motion, iar cea mai importantă modificare o reprezintă grila frontală. Interiorul lui Mazda6 oferă o serie de materiale mai bune, iar clienții din SUA vor avea parte de o linie de echipare nouă.

În același timp, Mazda spune că a introdus ceva mai mult material pentru ca sunetele neplăcute să rămână în afara habitaclului, iar scaunele sunt acum și mai confortabile.

Cât despre comportamentul dinamic, japonezii au introdus o direcție revizuită care oferă acum și mai mult feedback și suspensii îmbunătățite. În SUA, clienții vor avea la dispoziție două motoare pe benzină.

Vorbim despre un 2.5 litri Skyactiv-G (motor pe care îl găsim și în actuala ofertă europeană) și despre un 2.5 litri Skyactiv-T (turbo). Acesta din urmă a fost introdus pentru prima dată pe SUV-ul CX-9.

Cel mai probabil, această versiune revizuită a lui Mazda6 va fi prezentată în Europa cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, eveniment programat pentru luna martie a anului viitor.

Comentarii (5)

  • o masina superba
    18 4
  • .. si cu turbo pe benzina!!!
    11 0
  • Foarte tare daca scot taxarea cilindreei. Mazda chiar va avea vanzari mai mari si la noi mai ales cu viitoarele motoare care vor renunta si la bujii.
    9 4
  • someone
    motoarele skyactive x vor fi pe toate cilindreele de care dispune mazda? adica si 1.5 si 2.0 si si 2.5? pt ca ar fi frumos ca aceasta noua tehnologie sa acopere toate clasele si gama de putere
    10 0
  • arata ca acu 50 de ani...plictisitoare si mare..
    oare cand isi revine designul la masini?
    1 16

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru