Mercedes C-Class Estate Genuine Accesories - suport de biciclete şi elemente practice pentru break-ul german

de Bogdan Mirică
Marti, 29.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a lansat o linie de accesorii practice pentru actualul C-Class Estate. Modelul primeşte, printre altele, un suport de bicicletă pentru hayon sau pentru acoperiş.

Pentru a îmbunătăţi aspectul utilitar al actualului C-Klasse Estate, Mercedes-Benz a lansat o linie de accesorii menite să exploateze cât mai bine veleităţile de familist ale modelului german. Componentele kitului Genuine Accesories vor fi valabile doar pentru varianta Estate şi vor ajunge în showroom-urile europene în luna septembrie a acestui an.

Mercedes oferă pentru noul C-Class Estate un suport posterior, care poate transporta până la trei biciclete. Acesta permite accesarea portbagajului şi se poate strânge foarte uşor. Pentru cei care preferă să îşi transporte bicicletele pe acoperiş există şi suportul New Alustyle.

Acesta vine alături de bare de amarare speciale şi de diferiţi suporţi, care permit nu doar transportul bicicletelor, ci şi a schiurilor sau a plăcilor de snowboard.

Urmareste Automarket
Mercedes oferă totodată şi un pachet Style & Travel, care constă în mai multe accesorii pentru compartimentul spate.
Printre ele măsuţe retractabile şi ajustabile, suport de tip umeraş, cuiere sau agăţători pentru genţi de până la 1.5 kilograme.

Lista se încheie şi cu o serie de elemente estetice noi, cum ar fi extensia spoilerului faţă, eleronul montat pe hayon, oglinzile laterale în culoare neagră, logo frontal iluminat şi mai multe tipuri de jante, cu dimensiuni cuprinse între 16 şi 19 inch. La interior, clienţii au parte de pedale din inox şi praguri iluminate.

Comentarii (2)

  • gabi o
    Si au niste preturi de vorbesti de unul singur!
    6 2
  • hazard
    Mercedes nu este pentru cei care isi numara banii sa vada daca mai intra niste covorase. Mercedes este pentru cei care isi permit lux si modelarea luxului dupa bunul plac.

    Nu uitati ca vine iarna, deci pregatiti-va masina cu anvelope de iarna sh si verificati-i intalatia de gaz.

    In rest, numai bine va urez.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru