Feedback

Mercedes-Maybach va introduce o tehnologie îmbunătățită pentru suspensii: "Șoferii vor putea merge mai bine pe drumurile dificile"

Publicat Vineri, 18.05.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Mercedes-Maybach va introduce o tehnologie îmbunătățită pentru suspensii: "Șoferii vor putea merge mai bine pe drumurile dificile" - Poza 1
Mercedes-Baybach a dezvăluit că va îmbunătăți suspensia Magic Body Control și va introduce un nou mod de rulare pentru ca șoferii să conducă mai bine pe drumurile dificile.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Maybach pregătește câteva noutăți pentru următoarele lansări care vizează îmbunătățirea experienței la volan, iar cea mai importantă dintre ele vizează tehnologia pentru suspensii.

În prezent, Mercedes-Maybach utilizează un sistem Magic Body Control dezvoltat de Mercedes, însă acesta va fi îmbunătățit și va include un nou sistem pentru camere video pentru ca sistemul de suspensii să anticipe mai bine zonele de drum dificil. Cu noul sistem, "șoferul va avea informații mai bune pe drumurile dificile și va conduce mai bine", spune Jürgen Weissinger, inginerul șef al celor de la Maybach.

A doua noutate este introducerea unui nou mod de rulare pentru șoferi care vizează modul în care se realizează schimbările de trepte ale cutiei de viteze.

"Facem un mod de condus special pentru ca schimbările de trepte să nu aibă loc prea des, astfel încât șoferul să conducă confortabil. Acest sistem funcționează cu maximum de cuplu", a adăugat Weissinger.

Primul model care ar putea beneficia de cele două noutăți este Mercedes-Maybach GLS, care va fi dezvăluit cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din luna oiembrie, urmând ca apoi acestea să apară și pe alte modele.

Lansarea noului Mercedes-Maybach GLS a fost anticipată deja de prezentarea conceptului Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury (foto) în luna aprilie, care va sta la baza viitorului SUV. 

Via Autocar


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru