Mercedes pregătește un nou concept: primele schițe, dezvăluite de designerul-șef

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Luni, 07.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va lansa în această vară un nou concept care va reprezenta o "surpriză majoră". Primele schițe au fost deja dezvăluite de designer-șef al germanilor.

Mercedes a lansat o adevărată ofensivă de modele și versiuni în ultima perioadă, iar pentru luna august a programat deja lansarea unui nou concept.

Informația a fost dezvăluită de Gordon Wagener, șeful departamentului de design, în cadrul unui clip video postat pe rețeaua socială Instagram.

În cadrul clipului, Wagener anunță lansarea unui nou concept și oferă un cadrul rapid asupra unei schițe a acestuia, fără însă să dezvăluie alte detalii. În schimb, alți doi membri ai echipei de design afirmă că noul concept va reprezenta "o mare surpriză" atunci când va fi dezvăluit.

De altfel, lansarea noului concept este foarte aproape și, potrivit lui Wagener, va avea loc în această vară.

Singurul eveniment auto major planificat până la sfârșitul verii este Concursul de Elegantă de la Pebble Beach din statul american California, care va începe în 20 august. Tot la Pebble Beach și-au anunțat deja prezența și rivalii de la BMW, care ar putea dezvălui un concept care să prefațeze noua generație a lui Z4. În plus, Aston Martin ar putea lansa o nouă ediție specială a lui Vanquish Zagato cu ocazia aceluiași eveniment.

Via Auto Express

Comentarii (1)

  • Astea sunt schitele de la F015 Luxury in Motion.

    Eu sper foarte mult ca in cazul in care BMW vine cu o generatie noua a lui Z4, Mercedes sa nu renunte la SLC. Face-lift-ul e chiar reusit.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru