Micul Smart a atras o mare de oameni: peste 1600 de mașini au stabilit un nou record mondial pentru cea mai numeroasă reuniune

de Bogdan Mirică
Marti, 30.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pest 1600 de clienți ai modelelor Smart s-au adunat în Hamburg pentru a stabili un nou record mondial. A luat naștere cea mai mare adunare a posesorilor de Smart din lume.

Chiar dacă este un constructor care produce doar mașini mici, relativ nișate, Smart a reușit să își atragă de partea sa o mulțime de fani. Drept dovadă stau întâlnirile anuale ale posesorilor, organizate începând cu anul 2001 și denumite Smart times.

În fiecare an, evenimentul s-a desfășurat într-un oraș diferit, iar anul acesta destinația a fost orașul german Hamburg. Se pare însă că fanii s-au strâns într-un număr mai mare decât în cazul edițiilor anterioare. Iar asta a dus la stabilirea unui record mondial pentru cel mai mare număr de fani Smart.

Parada Smart-urilor a adunat 1635 de mașini și a depășit recordul stabilit în urmă cu doi ani în Portugalia, la Cascais, când Smart a adunat 1427 de mașini. Evenimentul din acest an a consemnat prezența unor mașini ciudate, cum ar fi un papamobil construit pe baza unui Fortwo, un Smart placat cu lemn sau unul dedicat ieșirilor în off-road. În total, numărul celor prezenți la Smart Times 2016 a ajuns la 3167 de persoane.

Anul viitor, Smart intenționează să atragă un număr și mai mare de participanți, întrunirea fiind planificată să aibă loc în orașul spaniol Salou, unde recordul intenționează să fie din nou doborât.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru